Floki
Moderatorzy: crestwood, Migotka
A dobrze! Wyslalam zdjecia na fb ale chyba nikt ich nie chce pokazac swiatu 
Coraz bardziej sie docieraja! I czesto to Floki rozpoczyna gonitwe czy jakikolwiek kontakt
dal sie nawet raz polizac! Ale tylko przez pare sekund pozniej zganil lapka 
A powiedz mi! Czy podchodzenie jednego kota do drugiego tak niby przyjaznie a pozniej gryzienie w ucho, gardlo lub zadek to normalne jest?
Nie zeby mocno. Takie dogryzanie, dokuczanie
Coraz czesciej godza sie w sprawie przestrzeni lozkowej
Musimy pomyslec o wiekszym materacu

Coraz bardziej sie docieraja! I czesto to Floki rozpoczyna gonitwe czy jakikolwiek kontakt

A powiedz mi! Czy podchodzenie jednego kota do drugiego tak niby przyjaznie a pozniej gryzienie w ucho, gardlo lub zadek to normalne jest?

Coraz czesciej godza sie w sprawie przestrzeni lozkowej

Musimy pomyslec o wiekszym materacu

"Cats do not go for a walk to get somewhere but to explore" - Sidney Denham
co za słodyczSalemka pisze:http://instagram.com/p/yj6zP7uv-w/

Floku tak miał, wg mnie jest to zaczepka do zabawy albo kwestia dominacji kota w stadzieSalemka pisze:Czy podchodzenie jednego kota do drugiego tak niby przyjaznie a pozniej gryzienie w ucho, gardlo lub zadek to normalne jest?

ale dogadają się:) tym bym się nie przejmowała

nooo... jak się dogadują w tej kwestii to jest już nieźle z nimiSalemka pisze:Musimy pomyslec o wiekszym materacu

aby teraz nie chciały Was z tego łóżka wygonić

a zdjęcie piękne

Widać, że jest szczęśliwy

P.s.
mamy w domu teraz jednego kocurka, Birka. no i Marcin jak mówi o nim to zazwyczaj mówi "a Flokuś to czy Flokuś tamto". Tesknota za Robaczkiem jest <3
"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
o rety... Basiu...Salemka pisze:Ale sie Flokus dzis slodko oslinil jak Pan wrocil z pracy! Zazdrosna jestem![]()
![]()

Jestem przekonana, że równie mocno kocha Was obojga

pewnie wyszedł świeżo z kuwetki i stwierdził, że skoro Pan dopiero z pracy wrócił to nie pozna zapachu kuwetki na łapkach i buźce

"friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly"
No nie wiemKurciak pisze:o rety... Basiu...Salemka pisze:Ale sie Flokus dzis slodko oslinil jak Pan wrocil z pracy! Zazdrosna jestem![]()
![]()
![]()
Jestem przekonana, że równie mocno kocha Was obojga
pewnie wyszedł świeżo z kuwetki i stwierdził, że skoro Pan dopiero z pracy wrócił to nie pozna zapachu kuwetki na łapkach i buźce

Floki woli bialych mezczyzn ;(

Floki chooory ;(
Dzisiaj zostal zacewnikowany ;( piasek w ukladzie moczowym...
To podobno moze byc stres
lub nieodpowiednia karma...
Ale dostawal Acane rybna, podobno bardzo delikatna dobra karna....
Teraz dostal inna... taka ktora ma porozpuszczac krysztalki... jak nie to zabieg..
Smutnoo strasznie ;(
Wymiotuje po glupim jasiu.... boje sie ze zrovie mu krzywde... on taki wiotki jest... ;(
To podobno moze byc stres

Teraz dostal inna... taka ktora ma porozpuszczac krysztalki... jak nie to zabieg..
Smutnoo strasznie ;(
Wymiotuje po glupim jasiu.... boje sie ze zrovie mu krzywde... on taki wiotki jest... ;(
że wymiotuje to się zdarza...a po głupim jasiu takie są kotki, potem będzie chodził jak pijany...Salemka pisze:Floki chooory ;(
To podobno moze byc streslub nieodpowiednia karma...
Smutnoo strasznie ;(
tylko skąd ten piasek?? Kurde, on u nas był karmiony dobrymi karmami i wiem, że Wy również go dobrze karmicie...
Basiu jesli mogę w jakiś sposób pomoc, każdy to proszę daj znać...