Biegunki
biegunka jako objaw zapalenia trzustki u mojego Perełczaka ;(
http://forum.kocipazur.org/viewtopic.ph ... 082#123082
http://forum.kocipazur.org/viewtopic.ph ... 082#123082
nie mogę, Kot na mnie leży.
- kotekmamrotek
no własnie Wet tez mówił o trzech dniach - tylko kurde czy mi się Futra nie odwodnią? chciałam już dziś do weta jechać po jakieś leki, chociaż prawda, że bez badań to będzie celowanie w ciemno... ;(kotekmamrotek pisze:ja bym sugerowała z trzech dni...
Perła dziś po śniadaniu przybiegła do mnie do łóżka i puściła bełta prosto na poduszkę...
- kotekmamrotek
jesteśmy po badaniu próbki od trzech futer z trzech dni. qpa czysta, żadnych robali czy lambrii. zatem kontynuowane leczenie w kierunku bakterii/wirusów.
kolejne 7 dni byliśmy na Synulox. Dziewczyny doszły do siebie, Zeus niestety nie, zatem od przedwczoraj tylko on dostaje Metronidazol. te tabletki to jakaś masakra, dziś się ześlinił i spłakał rano...trzeba go wziąć na sposób, dawkę wieczorną dam mu w kapsułce probiotyku, mam nadzieję że dzięki temu lepiej zniesie leczenie. fakt faktem, poprawa już jest widoczna.
kolejne 7 dni byliśmy na Synulox. Dziewczyny doszły do siebie, Zeus niestety nie, zatem od przedwczoraj tylko on dostaje Metronidazol. te tabletki to jakaś masakra, dziś się ześlinił i spłakał rano...trzeba go wziąć na sposób, dawkę wieczorną dam mu w kapsułce probiotyku, mam nadzieję że dzięki temu lepiej zniesie leczenie. fakt faktem, poprawa już jest widoczna.
Słuszna uwagabrynia pisze:Wiesz, że wytłuczesz bakterie z probiotyku w ten sposób? Powinny być minimum 2 godziny przerwy między antybiotykiem a probiotykiem, żeby ten drugi miał szansę zrobić swoje.Eva pisze:dawkę wieczorną dam mu w kapsułce probiotyku

Biegunki
to sie udaj do weterynarza po poradę:)po co mięc wątpliwości pozdrawiam
Re: Biegunki
kaska89 pisze:to sie udaj do weterynarza po poradę:)po co mięc wątpliwości pozdrawiam