Marian

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

mi się to daj z tym kojarzy:

https://www.youtube.com/watch?v=JdoiEfB-W2w
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

misiosoft, genialne!!! :turla: już dawno tego nie widziałam i znowu mnie rozbawiło :lol: :lol: :lol:
Ach te koty :love:
Awatar użytkownika
misiosoft

Cynamon pisze:misiosoft, genialne!!! :turla: już dawno tego nie widziałam i znowu mnie rozbawiło :lol: :lol: :lol:
też to uwielbiam :) warto sobie od czasu do czasu poprawić humor, szczególnie w poniedziałek rano :)
einfach

Post autor: einfach »

misiosoft pisze:
Cynamon pisze:misiosoft, genialne!!! :turla: już dawno tego nie widziałam i znowu mnie rozbawiło :lol: :lol: :lol:
też to uwielbiam :) warto sobie od czasu do czasu poprawić humor, szczególnie w poniedziałek rano :)

hahahaha! ja tak robię z mięsem, że rzucam i symuluje polowanie, żeby móc cokolwiek zrobić...
i wiem, że to śmieszne, ale do czasu - Marianeł wczoraj ukradł placka ziemniaczanego. Placka. Ziemniaczanego. Bez śmietany nawet był. Polizał i uciekł. Kradziej ::
Awatar użytkownika
misiosoft

einfach pisze: hahahaha! ja tak robię z mięsem, że rzucam i symuluje polowanie, żeby móc cokolwiek zrobić...
i wiem, że to śmieszne, ale do czasu - Marianeł wczoraj ukradł placka ziemniaczanego. Placka. Ziemniaczanego. Bez śmietany nawet był. Polizał i uciekł. Kradziej ::
a co się dziwisz, na takim placku sporo tłuszczyku jest, można zlizywać :)
einfach

Panie i Panowie - MAMY PRZEŁOM!
Otóż po wielu tygodniach, wielu staraniach rezydent Dexter i Marianek śpią z Pańcią na jednym łożku! a nawet na jednej Pańci ::
Nie są to całe noce oczywiście, raczej długie poranki, ale po utraconej nadziei, szramach na nosach i litaniach fukania - jest się z czego cieszyć :D

wspomniałam o długich porankach - Marianek (na szczęście!) przestawił się ze swoimi aktywnościami na wieczorne pory.
Powoli poprawiamy też swoją sytuację ze sprzętem foto, więc może niedługo pojawią się jakieś nowe zdjęcia gadatliwego przystojniaka. Stay tuned ;)
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

:)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Cynamon

einfach, wspaniałe wieści :tan: Brawo Marian :kiss: i cała reszta ::
einfach

Nasza pierwsza próba filmowa, pokazująca jaki Marianek grzeczny jak coś chce:
https://www.youtube.com/watch?v=2CmQ5algNS8

Kotobabcia podarowała kotom nową dostawę mięska i specjalnych przetworów, np. drobno mieloną, drobiową gotowaną kiełbaskę bez przypraw, to jest o co mraukać ::

a i dajcie znać, czy działa ten link, bo ustawiłam film jako niepubliczny i to chyba znaczy, że wszyscy którzy mają link mogą go odtworzyć, ale może jednak nie ;)
Awatar użytkownika
Cynamon

Filmik mi zatrybił :D uwielbiam takie mraukanie ::
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:love:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
einfach

i bonus, świeżo z kanapy:
https://www.youtube.com/watch?v=2zdHxfa0peQ

Słaby mikrofon w kamerce mamy, to nie słychać za bardzo jak mruczy, ale mruczy! Do niczego go nie zmuszam, sam mnie zaczepia i przywołuje :twisted:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

miziak ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
misiosoft

ohohoh co za miziak :)
einfach

zmieniłam ustawienia pierwszego filmu na publiczne :)

A co do Marianka - chyba nie wspominałam wcześniej, ale koteł nie lubi długo zostawać bez człowieków w domu. Przyzwyczaja się, oczywiście, ma swój rytm i wie, kiedy człowiek wraca. Zdarza się jednak, że człowieków nie ma dłużej i wtedy kotek się stresuje i odreagowuje, czasami nawet poza kuwetą. No i później anektując kolana na całe mruczące wieczory, dodatkowo śpiewnie mraukając towarzysząc w spacerach między pomieszczeniami. Marianek potrzebuje swojego człowieka, zdecydowanie :)
ODPOWIEDZ