Penelopa

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

Awatar użytkownika
kikin

Penelopa

Post autor: kikin »

Penelopa - koteczka trafiła pod skrzydła Fundacji po otrzymanym, pewnego wieczora, zgłoszeniu o kotce "uwięzionej" w pustostanie na budowie przy ul. Obornickiej. Kotka od dwóch dni błąkała się po 5 piętrze budynku przeraźliwie miaucząc i nawołując. Ze znanych tylko sobie powodów nie umiała się stamtąd wydostać. Przerażona. W szpitaliku okazało się, że to zupełnie oswojony, domowy kot. Niemiłosiernie brudny, ale w równym stopniu przylepny, najpewniej czujący się na rękach człowieka. Po wstępnych oględzinach (tak, tak, można jej było bez problemu obejrzeć uszy, zęby, język) wygląda na zdrową i w ogólnie dobrej kondycji. Po przywiezieniu do szpitalika rozglądała się ciekawie i wyglądała na bardzo zadowoloną i spokojną :) I tak mamy Penelopę ::

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Więcej zdjęć Penelopy - TUTAJ

Imię: Penelopa
Status:
przygotowywana do adopcji
Ur.: maj 2014
Odrobaczenie: TAK
Szczepienie: wkrótce
Kastracja: TAK
Ostatnio zmieniony 05 maja 2015, 19:54 przez kikin, łącznie zmieniany 3 razy.
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Penelopa to anioł, nie kot :) Uwielbia kontakt z człowiekiem i jest go niesamowicie spragniona! Jest przymilna, tulaśna i bardzo, bardzo towarzyska:) Łagodna :)
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

penelopa jest cudowna :) :) i tak bardzo garnie do ludzi, gada, zaczepia :)
Awatar użytkownika
Kri
Kontakt:

Post autor: Kri »

Ale ładny pychol :serce:
:)
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.

Robert A. Heinlein

http://www.ezopoznan.pl/
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

ja się zakochałam w mig! :love: Ona jest tak cudowna, że prawie ją uprowadziłam za pazuchą :love: Kot idealny, piękny! mruczący! przytualśny! cudo :love:
nie mogę, Kot na mnie leży.
m_adzik

Post autor: m_adzik »

oj tak, wyjątkowa z niej kota! ::
Awatar użytkownika
kikin

Panna Penelopa zmieniła lokum. W ciągu kwadransa była u wszystkich na rękach i sprawdziła czy łóżko jest miękkie ::
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

:brawo: :love: :love:
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
kikin

bawiłam się piórkiem jak szalona ::

Penelopa jest pierwszym tymczasem, który nie został przez Liliankę osyczany :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Lunix

Post autor: Lunix »

kikin pisze:Penelopa jest pierwszym tymczasem, który nie został przez Liliankę osyczany :shock: :shock: :shock:
jeszcze jej nie oddasz :twisted: :twisted: :twisted:
if you want the best seat in the house... move the cat.
Awatar użytkownika
kikin

Lunix pisze:
kikin pisze:Penelopa jest pierwszym tymczasem, który nie został przez Liliankę osyczany :shock: :shock: :shock:
jeszcze jej nie oddasz :twisted: :twisted: :twisted:
no, no, no :jezyk:
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Nie ma co jęzora pokazywać, taka cisza tu zapadła jakbyś faktycznie coś knuła :twisted:
Obrazek
Awatar użytkownika
Lunix

Post autor: Lunix »

brynia pisze:Nie ma co jęzora pokazywać, taka cisza tu zapadła jakbyś faktycznie coś knuła

:jebanewalentynki:
if you want the best seat in the house... move the cat.
Awatar użytkownika
kikin

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

bo każda kobieta ma wiele twarzy :: :: ::

Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ