zapobiegawczo chciałam Floksal podać
Bertil
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Bertilek zdrowotnie nie najlepiej, chyba jakieś przeziębienie nam się zbliża i pana doktora będziemy musieli odwiedzić
kotecek pluł dalej jak widzi 
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Bertil odkrył dziś drapak
i zupełnie go pochłonął
co chwilę nawracał i pazurki ostrzył
jego radość była urocza
i
kaszel Bertila
i
kaszel Bertila
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Bertilek rozkoszuje się pełną miską, pory karmienia opanował idealnie, zjawia się w punkt
nie wybrzydza, wciąga wszystko co mu zaproponuję i jeszcze czyści niedokończone miski, mimo chudości mam wrażenie, że brzuszek się zaokrąglił
drugą istotną rzeczą jest ciepłe, miękkie miejsce do spania
np łóżko młodego
nikomu nie wadzi, nikomu w drogę nie wchodzi, nikogo nie zaczepia, nie odpowiada na zaczepki Koko, grzeczny, spokojny kotek, który po cichutku korzysta z poprawy warunków bytowania
dziś odwiedzimy weta bo smark się nasilił - na szczęście Floksal i Scanomune w jedzonku przechodzi
drugą istotną rzeczą jest ciepłe, miękkie miejsce do spania
nikomu nie wadzi, nikomu w drogę nie wchodzi, nikogo nie zaczepia, nie odpowiada na zaczepki Koko, grzeczny, spokojny kotek, który po cichutku korzysta z poprawy warunków bytowania
dziś odwiedzimy weta bo smark się nasilił - na szczęście Floksal i Scanomune w jedzonku przechodzi
Moje Tymczaski kochane
Bertilkowi coś podobno niżej na płucach siedzi
wizytę u doktora zniósł dzielnie, zwiedził cały gabinet
wkurzył się na osłuchiwanie i unieruchomienie
oczywiście delikatnie i bez furii, ale jednak
pozostaje nam jeszcze kupa do zbadania,
wrócił do domu głodny jak wilk
a dziś na śniadanie wciągnął 200 gr animondy
sam
wczoraj wieczorem zapakował sie nam do łóżka i sprawiedliwie przytulał dupkę raz do mnie raz do męża
wkurzył się na osłuchiwanie i unieruchomienie
wrócił do domu głodny jak wilk
wczoraj wieczorem zapakował sie nam do łóżka i sprawiedliwie przytulał dupkę raz do mnie raz do męża
Moje Tymczaski kochane
A jakie zalecenia weta w kwestii kaszlu?kikin pisze:Bertilkowi coś podobno niżej na płucach siedzi![]()
wkurzył się na osłuchiwanie i unieruchomienieoczywiście delikatnie i bez furii, ale jednak
![]()
wrócił do domu głodny jak wilka dziś na śniadanie wciągnął 200 gr animondy
sam
![]()
Bertilek nadal chory, smarka, kaszle, świszczy przy oddychaniu
na szczęście apetyt dopisuje, chęć do zabawy też, żebyście widzieli z jakim zapałem wczoraj na piórko polował
oczywiście delikatnie się bawiliśmy ze względy na jego problemy z oddychaniem
cudownie odnalazł się w DT, jakby tu mieszkał od zawsze

na szczęście apetyt dopisuje, chęć do zabawy też, żebyście widzieli z jakim zapałem wczoraj na piórko polował
oczywiście delikatnie się bawiliśmy ze względy na jego problemy z oddychaniem
cudownie odnalazł się w DT, jakby tu mieszkał od zawsze
Moje Tymczaski kochane
Bertilek nienawidzi
mierzenia temperatury
kto to widział wkładać TAM kotu termometr 
Moje Tymczaski kochane
Bertil jest moim drugim tymczasem - po Carlosie - który bezceremonialnie pakuje się na kolana

Moje Tymczaski kochane
Smarki w mega natarciu
oby zaczął chłopak na prostą wychodzić, robale dobijamy, Milbemax poszedł w ruch
ciężkawy się kotek zrobił
wcina jak dziki, a co się nasmarka, nacharczy nad miską, jedzenie w zapchany nos mu wchodzi tak się spieszy, chrumka, kaszle, psika, smarka nad miską, cuda na kiju
a wczoraj leżał obok nas na pościeli - nie ma opcji żeby do wyra się nie zapakował - i chrapał przez sen jak stary dziad
spłakana byłam
mąż u weta z nim był i nachwalić się nie mógł, jaki grzeczny kotek (ja tego nie potwierdzam
) - ale może woli z małżem jeździć 
ciężkawy się kotek zrobił
mąż u weta z nim był i nachwalić się nie mógł, jaki grzeczny kotek (ja tego nie potwierdzam
Moje Tymczaski kochane
Bertilek nie tylko przychodzi na kanapę, Bertilek nie tylko pakuje się na kolana, Bertilek chce spać na człowieku
i wszystko w sumie byłoby ok...gdyby nie
smarki 
i wszystko w sumie byłoby ok...gdyby nie
Moje Tymczaski kochane
pracujemy nad wyglądem zewnętrznym chłopaka
wnętrze i charakter ma przecudowne, przutulasty, spokojny cudny kotecek 
Moje Tymczaski kochane