5-HTP

Chcesz poplotkować o kotach? Pochwalić się swoim futrem? Masz jakieś pytania do naszej Fundacji? Zajrzyj!

Moderatorzy: Rita, Migotka

Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

kikin pisze:dla mnie, co prawda w psim, a nie kocim temacie - okazały się bezcenne sugestie Pani z Katowic - behawiorystki od Katarzyny - Nadira w sprawie Pupiszona chyba właśnie z nią rozmawiała - super babka :good:
tak, te wszystkie sugestie, to od niej :good:
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

No tak tak, tabletki 5htp ja takze mam od Katarzyny a ona od Pani Behawiorystki :ok:
Z polowaiem na zabawki moze byc srednio bo generalnie wszystkie polowania i tak wygrywa Zeus, on potrafi ostentacyjnie usiąść na przeciwniku kiedy chce coś mu zabrać
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
Morri

Eva pisze: Z polowaiem na zabawki moze byc srednio bo generalnie wszystkie polowania i tak wygrywa Zeus, on potrafi ostentacyjnie usiąść na przeciwniku kiedy chce coś mu zabrać
i może na tym polega problem... Może warto zamknąć się z Perłą w pokoju, żeby mogła być tą najlepszą choć raz na jakiś czas...?
Awatar użytkownika
Eva

Morri pisze:
Eva pisze: Z polowaiem na zabawki moze byc srednio bo generalnie wszystkie polowania i tak wygrywa Zeus, on potrafi ostentacyjnie usiąść na przeciwniku kiedy chce coś mu zabrać
i może na tym polega problem... Może warto zamknąć się z Perłą w pokoju, żeby mogła być tą najlepszą choć raz na jakiś czas...?
Jest kazdej nocy i kazdego dnia.
Ale oczywiscie z zabawą takze sprobujemy
Awatar użytkownika
Morri

Mnie się w ogóle wydaje, że zabawa z kotem jest niedoceniana :hm:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Eva

dziś sytuacja wręcz niesłychana. stała godzina 4 rano, zaczynają się biegi przełajowe. Ale: goniąca Verona, uciekający Zeus, lub odwrotnie, full zabawa bez agresji syków i bicia. Perła w tym czasie leżąc na szafce przyglądała się towarzystwu z góry.
a my w szoku.
było ewidentnie widać że Zeus i Verona się dobrze bawią wiedząc, że Perła nie zamierza ich bić. poza podawaniem 5htp, za radą Morri zamykam się od dwóch dni w sypialni by sama bawić się z Perłą. w pierwszej chwili nie wiedziała o co mi chodzi ;) tym bardziej że Zeus bardzo chciał do nas wejść, a jak Małż w pokoju zaczął się z nim bawić drugą zabawką, to znowuż Perła straciła zainteresowanie zabawą ze mną, poza tym była chyba mocno zaskoczona bo polowała na piórka dość nieśmiało. ale wierzę, że w końcu znajdziemy sposób i do domu powróci harmonia :ok:
ODPOWIEDZ