Ebba
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- kotekmamrotek
w przyszły weekend, rodzinka z okolic Obornik musi dojechaćkotekmamrotek pisze:aaaa - to rozumie:)
a kiedy ta PA?

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

dobra wiadomość
- Ebba bawi się piórkiem jak szalona
zła wiadomość -
w nosie coś gra, że hej
....................
edit: obcinaliśmy wczoraj pazurki
jakoś się udało

zła wiadomość -

....................
edit: obcinaliśmy wczoraj pazurki

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Ebba wczoraj totalnie mnie zaskoczyła
zabłysła dziewczyna na PA Bertila (który, ku - równie wielkiemu mojemu zdziwieniu - wcale nie zamierzał w spotkaniu uczestniczyć i ostentacyjnie wyniósł się na szafę
) - dała się wygłaskać i dużym i małym, mruczała, pokazała brzuszek, no i w ogóle była nad wyraz zaangażowana

tak więc, czekamy na decyzję domku i kto, wie, kto wie

zabłysła dziewczyna na PA Bertila (który, ku - równie wielkiemu mojemu zdziwieniu - wcale nie zamierzał w spotkaniu uczestniczyć i ostentacyjnie wyniósł się na szafę

tak więc, czekamy na decyzję domku i kto, wie, kto wie

Moje Tymczaski kochane

o tak zdecydowanieCotleone pisze:Wzięła dziewczyna sprawy w swoje ręce i zaprezentowała wersję demoTrzymam kciuki

Moje Tymczaski kochane

pierwszy raz mi się to zdarzyło i do teraz jestem pod mega wrażeniemkat pisze:Hurra!
Jak ja lubię, gdy to kot sam sobie wybiera dom

bardziej dobitnie nie mogły dać znać co sądzą

Moje Tymczaski kochane