To są rozważania filozoficzne nad prędkością kociego bytu, to nie rozkmina dla człowieków.filo pisze:Przekażę mu to, jak następnym razem z dzikim radosnym pokrzykiwaniem będzie biegał po mieszkaniu w okolicach piątej rano.brynia pisze:Noale za każdym razem wygląda na intelektualistę
Dzieciaki spod Opery
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Wszyscy wiedzą, co się dzieje, jak człowiek chce, żeby kot wpakował się do transportera. Człowiek zostaje z transporterem, a kot znika. Potem następuje poszukiwanie, podchody, gonitwy ze skakaniem po meblach itd. Przynajmniej tak jest w przypadku Norka.
Ale jak sobie transporter spokojnie stoi, to zupełnie co innego.
Idź stąd! Mój transporter! Nie oddam!

Ale jak sobie transporter spokojnie stoi, to zupełnie co innego.
Idź stąd! Mój transporter! Nie oddam!

Stała sobie szklanka z wodą. Wody było może z pół szklanki. Norek zrobił sobie chudy pyszczek i się napił. Dzień później stała sobie inna szklanka z wodą. Wody było tylko troszeczkę na dnie. Norek robił się chudy, chudszy w pyszczku, ale nie dał rady wsadzić całego łepka do szklanki. Za to wsadził łapę. Łapa się zmieściła. Polizał wyjętą łapę. Udowodnił sobie, że dobrze widział, że tam jest woda i sprawdził, czy ta woda nadaje się do picia. Kupię mu chyba zestaw "mały eksperymentator".
filo pisze:Norek zrobił coś, co można porównać z lądowaniem na księżycu przez człowieka. Norek przyszedł do łazienki, gdy ja tam byłam i skorzystał z kuwety przy mnie.

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Bo te ludzie czasem są dziwne takie... Sto lat dla chłopaków!
(chciałam napisać "niech się dobrze chowają", ale w chowaniu się osiągnęli już chyba mistrzostwo jeszcze za młodych lat)
(chciałam napisać "niech się dobrze chowają", ale w chowaniu się osiągnęli już chyba mistrzostwo jeszcze za młodych lat)
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.