Dzieciaki spod Opery
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Norek
te jego nieziemskie wczucie
filo, oj tam co rezydent nie kocha, trochę kocha bo choć liznął masażer
Chłopaki znowu zostali uraczeni obcinaniem pazurków a raczej szponów
u cioci
Troszkę łapeczki im się ze stresu spociły, Basik początkowo troszkę nam zwiał ale sukces znowu osiągnięty
Polecam się na przyszłość

filo, oj tam co rezydent nie kocha, trochę kocha bo choć liznął masażer

Chłopaki znowu zostali uraczeni obcinaniem pazurków a raczej szponów

Troszkę łapeczki im się ze stresu spociły, Basik początkowo troszkę nam zwiał ale sukces znowu osiągnięty

Polecam się na przyszłość

"nie zapraszaj więcej swoich bratanków"filo pisze:Basik siedzi metr przede mną i się we mnie wpatruje. O co mu chodzi? Ktoś wie?

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

filo pisze:Basik kazał przekazać, że bratankowie są ewentualnie do zaakceptowania, ale pod jednym warunkiem: gdy śpią. Obejrzał sobie ich dzisiaj w nocy dokładnie.

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Już chyba wiem, o co chodzi Basikowi, jak się we mnie wpatruje wieczorami. Bo on siada przy moim łóżku, jak się już położę, codziennie. On mnie po prostu pilnuje i to nie to, że pilnuje, żebym czegoś nie zrobiła. On dba o moje bezpieczeństwo. Bo patrzy na mnie i patrzy na drzwi. A ja wiem, że jeśli cokolwiek będzie się działo niebezpiecznego, to on będzie wiedział o tym przede mną. I zareaguje!
jaki słodziak kochanyfilo pisze:Już chyba wiem, o co chodzi Basikowi, jak się we mnie wpatruje wieczorami. Bo on siada przy moim łóżku, jak się już położę, codziennie. On mnie po prostu pilnuje i to nie to, że pilnuje, żebym czegoś nie zrobiła. On dba o moje bezpieczeństwo. Bo patrzy na mnie i patrzy na drzwi. A ja wiem, że jeśli cokolwiek będzie się działo niebezpiecznego, to on będzie wiedział o tym przede mną. I zareaguje!