Cotleone pisze:Przystojniak Trzymam kciuki za zdrówko
Dziękujemy Czabek nie za bardzo lubi pozować do zdjęć, jest pod tym względem rozkapryszoną gwiazdą, więc foty nie w pełni oddają jego urodę. Na żywo jest naprawdę jeszcze piękniejszy
ooo, moje miały taką samą, kochały ją też tak samo, ale dużo z niej nie zostało
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Czabek miał dziś ciężki dzień. Był na kontrolnej wizycie u weterynarza. Na szczęście wyniki są w porządku. Nie ma szczawianów. Tylko podwyższone leukocyty. Najważniejsze, że żadnych leków nie potrzebuje. Pozostaje jednak na karmie weterynaryjnej. Którą zresztą uwielbia Dalej trzeba go obserwować, czy nie będzie problemów z oddawaniem moczu, ale powinno być wszystko OK.
Puchacz pisze:Na szczęście wyniki są w porządku. Nie ma szczawianów. Tylko podwyższone leukocyty. Najważniejsze, że żadnych leków nie potrzebuje. Pozostaje jednak na karmie weterynaryjnej. Którą zresztą uwielbia
Puchacz pisze:Na szczęście wyniki są w porządku. Nie ma szczawianów. Tylko podwyższone leukocyty. Najważniejsze, że żadnych leków nie potrzebuje. Pozostaje jednak na karmie weterynaryjnej. Którą zresztą uwielbia
czy to znaczy, że nie ma kamieni w pęcherzu?
No wydaje mi się, że nie, chociaż wprost tego pani doktor nie powiedziała.
Eva pisze:to trzeba by się dowiedziec dokładnie - bo to by była świetna wiadomość
(i trzeba by chłopakowi w jego ogłoszeniu poprawić)
Dzwoniłam do dr Całujek. Niestety nie można definitywnie stwierdzić, że kamieni w pęcherzu już nie ma. W moczu są leukocyty, co oznacza występowanie stanu zapalnego więc nie można ich wykluczyć. Kolejna kontrola będzie za około miesiąc.
na pierwszym zdjęciu wygląda tak pięknie, że nawet Małgorzata Rozenek nie krzyczałaby, że kot na stole
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.