Fajny z niego kociak
Dastan i Tristan
Moderatorzy: crestwood, Migotka
rosną jak na drożdżach, szczególnie Dastan będzie kocurem słusznych rozmiarów 
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Siedzę ja sobie wczoraj z moim dzieckiem nad lekcjami i słyszę jak ktoś mruczy, w zasadzie to MRUCZY
straaasznie głośno. Rozglądam się, ale źródła mruczenia nie widać, tylko słychać BARDZO wyraźnie.
A to Dastan na szafie wtulony w Peetę

A to Dastan na szafie wtulony w Peetę
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Dzieciaki moje urządziły dziś około północy takie harce, że myślałam że łapki powiążę
niełatwo podzielić je między pokojami, bo Bociu i Peeta opanowali otwieranie drzwi 
Moje Tymczaski kochane
Może trzeba było z powrotem do szafy wrzucić
Mruczenie zawsze mniej uciążliwe niż dzikie gonitwy
Drzwi otwierają? Sprytne koteczki. Szkoda, że kawki nie zaparzą o poranku
A tak serio, to wolę sobie tego tornada nawet nie wyobrażać
U nas też niestety pora, kiedy ja już bym chętnie poszła spać, jest idealna do dzikich gonitw. Co prawda Vito wie, że jak ja się instaluję w łóżku, to czas przytulić się i spać, ale młodzież jeszcze nie zawsze
Zazwyczaj pomaga zgaszenie światła, ale czasem Plastuś nie daje za wygraną
Oni się w dzień wyśpią...
Drzwi otwierają? Sprytne koteczki. Szkoda, że kawki nie zaparzą o poranku
A tak serio, to wolę sobie tego tornada nawet nie wyobrażać
U nas też niestety pora, kiedy ja już bym chętnie poszła spać, jest idealna do dzikich gonitw. Co prawda Vito wie, że jak ja się instaluję w łóżku, to czas przytulić się i spać, ale młodzież jeszcze nie zawsze
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
Tristan wypatruje domku
czekanie jest bardzo męczące
I sesja Dastana dostojnie i nie tylko

czekanie jest bardzo męczące
I sesja Dastana dostojnie i nie tylko
Moje Tymczaski kochane
Tristan, mały słodki Tristanek - został moim pierwszym tymczasem, dyndającym głową w dół na firanie

Moje Tymczaski kochane
odkryłam wczoraj chyba jedyną zaletę RC
- (jada to to moja najstarsza kotka
) dało się przy nim pogłaskać Dastana i nie uciekł tak od razu
natomiast Tristanek dał się dziś wymizać cały
, na głodnego, przed śniadankiem 
natomiast Tristanek dał się dziś wymizać cały
Moje Tymczaski kochane