https://youtu.be/LqED2ChzjtY
tutaj link do filmiku ze szkabami (zobaczcie jakie Hefek ma duże łapki!), a tymczasem powoli szykuje mu się PA...zobaczymy czy coś z tego będzie
smellxoxo pisze:No on jest ogółem bardzo sprytny i bardzo bystry...Szczególnie, gdy np jesz kurczaka...Pojawia się Hefalump, a kurczak PUF znika! Prawdziwy magik! xD
Z wyzwań wychowawczych: walczymy z wskakiwaniem na blaty i stół. Udalo się osiągnąć połowiczny sukces - Hefek przestał wskakiwać na nie przy nas...
smellxoxo pisze:No on jest ogółem bardzo sprytny i bardzo bystry...Szczególnie, gdy np jesz kurczaka...Pojawia się Hefalump, a kurczak PUF znika! Prawdziwy magik! xD
David Hefalumpfield normalnie!
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Ahahahahha no tak
Wczoraj była kolejna historia, a raczej zorganizowana akcja: Hefalump ukradł z garnka ugotowanego ziemniaka i uciekł pod łóżko (skąd nie mogłam go wydobyć), gdzie w spokoju skonsumował swoją zdobycz. Tymczasem Puciak podłapawszy, że ziemniaki mogą być całkiem smaczne, również zaczął wywalać wszystkie po kolej z garnka łapką, po czym na ziemie, gdzie zgarniał je już nieco najedzony Hefalump i bawił się nimi. Obaj zjedli ziemniaki porozrzucane po całej kuchni, matka siedziała na podłodze i płakała, obiad się rozpłynął. Typowa niedziela na Kościelnej
Od razu mi się nastrój poprawił Uroczo razem wyglądają. Faktycznie coraz więcej tego małego koteczka, niedługo przerośnie Puciaka
Któż mógłby się gniewać za ziemniaki Sprytne koteczki
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)