Dastan i Tristan
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Tristanek - mogę już to ze spokojem powiedzieć - bardzo lubi głaski i pozwala mi na nie zawsze i wszędzie. Nie jest jednak ciepłą kluską i przytulanką. To chłopak z charakterem. Potrafi pokazać, że coś mu się nie podoba, potrafi postawić się psu, osyczeć towarzystwo, walczyć jak lew o jedzenie. Zawsze jest pierwszy przy misce
Nie brak mu i uroku i charakteru - będzie cudownym kocurem. Nieustająco uwielbia kocie towarzystwo.

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

kocia joga
przytulanki
z ciotką
przyłapany na gorącym uczynku - włamie do kosza na śmieci
(przy okazji widać mega długi ogonek)
to nie ja
piękny jestem
mniam, mniam

przytulanki

z ciotką

przyłapany na gorącym uczynku - włamie do kosza na śmieci

to nie ja

piękny jestem

mniam, mniam
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Parę słów o Dastanie
Dastan jest subtelnie piękny o orientalnych rysach - co być może zmieni się jak zmężnieje. Na razie przypomina nam elfa i zresztą często tak o nim mówimy. Bardzo wrażliwy i delikatny kot. Generalnie cichy i spokojny, nikomu w drogę nie wchodzi. Uwielbia towarzystwo innych kotów, ale być może będąc jedynakiem bardziej otworzyłby się na towarzystwo człowieka. Jak to kociak - w zabawie zatraca się zupełnie i zapomina, że pewnych rzeczy miał się bać
Dzikuje równo ze wszystkimi. jednak nigdy nie zauważyłam, żeby moim najstarszym Rezydentom wchodził w drogę. Uwielbi mięso, ale nie pogardzi i puszką i suchym. Zdobywa wszelkie wysokości. Najbardziej eteryczny tymczas, jakiego do tej pory miałam.

Dastan jest subtelnie piękny o orientalnych rysach - co być może zmieni się jak zmężnieje. Na razie przypomina nam elfa i zresztą często tak o nim mówimy. Bardzo wrażliwy i delikatny kot. Generalnie cichy i spokojny, nikomu w drogę nie wchodzi. Uwielbia towarzystwo innych kotów, ale być może będąc jedynakiem bardziej otworzyłby się na towarzystwo człowieka. Jak to kociak - w zabawie zatraca się zupełnie i zapomina, że pewnych rzeczy miał się bać

Moje Tymczaski kochane

rosną w oczach
a co najważniejsze, wreszcie zadowalająco dla mnie socjalizują się
Tristan to miziak, ostatnio zaliczyliśmy mizianki na klacie
pakowanie się do łóżka i takie tam inne kocio kocie słodkości
nawet wrażliwiec Dastan jest coraz odważniejszy 

Moje Tymczaski kochane

Chłopcy zaliczyli dzisiaj drugie szczepienie. Przytyli przez dwa miesiące po kilogramie
Dastan 3,1, Tristan 2,4.
no zdecydowanie podróżowanie to nie jest to co chłopcy lubią najbardziej. A nawet nie samo podróżowanie, tylko pakowanie do transporterków. No była lekka rzeźnia
Ale nie ze mną te numery, mimo, że walczyli jak o niepodległość, każdy w końcu siedział w przenosce. U weta na szczęście aniołki, sparaliżowane strachem
ale za to w pełni obsługiwalni
Za dwa tygodnie umawiamy się na stratę klejnotów rodzinnych

no zdecydowanie podróżowanie to nie jest to co chłopcy lubią najbardziej. A nawet nie samo podróżowanie, tylko pakowanie do transporterków. No była lekka rzeźnia

Za dwa tygodnie umawiamy się na stratę klejnotów rodzinnych

Moje Tymczaski kochane

Tristanek wczoraj spał ze mną pod kołdrą
a Dastan
razem z Peetą w łóżku mojego starszego syna 

Moje Tymczaski kochane

coraz częściej uprawiamy z tym Panem sesje głasków
a ten to już jest miziak

a ten to już jest miziak

Moje Tymczaski kochane