Polibudki
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Pozwoliłam dziewczynkom zajrzeć na klatkę schodową. Indi od razu wyszła penetrować nowe obszary. Wszystko obwąchała, dała się pomiziać sąsiadce. Czajka za to wysunęła nosek, popatrzyła i wróciła do domu stwierdzając, że jej tu dobrze, ona jest kotką domową i szlajać się po obcych terenach nie będzie.
- kotekmamrotek
Wszystko się zgadza - Indi ma imię po Indianie Jonesie - bo wszędzie włazi i zwiedza, a Czajka miała być - przypominam - Czajnikiem - bo się trochę boi, i zanim coś zrobi - o ile w ogóle - to się tak czai właśnie:)))))
Ostatnio zmieniony 11 gru 2015, 18:47 przez kotekmamrotek, łącznie zmieniany 2 razy.
- kotekmamrotek
Czajka się lansuje na FB, więc Indi pokaże się tutaj. Bo musi jakaś sprawiedliwość być.
Indi też chce piórka od Gwiazdorka! Dużo piórek!

Indi też chce piórka od Gwiazdorka! Dużo piórek!
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez filo, łącznie zmieniany 2 razy.
filo pisze:Zważyłam dzisiaj dzieci.
Czajka 2450 g
Indi 2200 g
To już są solidne kawałki kota

to moje dziewczynki, które są przecież starsze ważą 2,4 kg i 2,8 kg (to są mini kotki

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

Solidne, bo wysportowane
Indi dzisiaj dźwiga ciężary. Właśnie kradła kiełbasę większą niż cała jej łapa. I utrzymała ją w mleczakach.
Edit: przepraszam za błąd. Chwilowo Indi ma 6 kłów

Indi dzisiaj dźwiga ciężary. Właśnie kradła kiełbasę większą niż cała jej łapa. I utrzymała ją w mleczakach.

Edit: przepraszam za błąd. Chwilowo Indi ma 6 kłów

Ostatnio zmieniony 17 gru 2015, 12:15 przez filo, łącznie zmieniany 1 raz.