fielmor pisze:Dobrze, ze masz taka wspaniala pomoc ze strony Dropsa, wyjatkowego wolontariusza Fundacji KP.
dokładnie tak !!!
ostatnio został pominięty, przy wysyłaniu podziękowań do wolontariuszy i darczyńców,
mam nadzieję, że taka wpadka nie powtórzy się następnym razem
To fakt, ale dowody absolutnego uwielbienia ze strony wiernych fanow Dropsa chyba do Was docieraja?
ten afront już się nie powtórzy
tylko mam przeczucie, że zamiast dyplomu, dropsik co innego by wolał coś bardziej aromatycznego
no ewentualnie jakbyś dyplom złożyła w formę jakiegoś fajnego pudełka - kartoniku do którego można wskoczyć to chyba by przeżył, że to nie szynka
a tu znowu moja słodka "trójca"
P.S. Czy ktoś mógłby wydzielić ich wątek, bo michałek i perełka (puk puk) mają już domek i trzeba by było je jakoś rozdzielić
"-Mamo, to jest mały kotek.
Chcesz, odniosę go z powrotem,
tylko daj mu spodek mleka.
Spójrz, jak ładnie się uśmiecha!"
fielmor pisze:Nina zdjecia sa po prostu rewelacyjne! Gdyby tylko bylo mozliwe, aby wszystkie trzy znalazly wspolny dom...
dokładnie
ale na serio wiele miałam adoptusiów ale takich śmiesznych to jeszcze chyba nigdy
a na noc zamykam je w oddzielnym pokoju bo nikomu spać nie dają - ani mi ani dropsiowi i maryni
Nina pisze:hahhahahhahaa niech je ktoś zabierze bo ja już nie wyrabiam
Powiedzcie mi, że to jest fotomontaż te zdjęcia, gdzie one są takie przytulone w trzy ale superanckie zdjęcia
to nie jest fotomontaż
jak już mówiłam troszeczkę były ustawiane (tu jedną łapkę więcej na plecki zarzuciłam, tu troszeczkę nóżki ułożyłam) ale ogólnie one na serio się tak położyły
normalnie tak się na aparat rzuciłam jak za komuny na kiełbasę
marinella pisze:one te pozycje mają boskie
są "gorsze" niz ta ósemka klonów kiedyś ???
kurde nie pamiętam tamte były dość dawno
ale myślę, że coś w podobie tyle, że te są trzy tylko (całe szczęście)
właśnie się obudziły i skaczą z fattiego na firankę