Polibudki
Moderatorzy: crestwood, Migotka
wytłumacz jej, że moda na oversize na pewno wkrótce wróci, niech nosi, będzie trendsetterką!
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Zdjęcia zrobione. Się obrabiają.
Hasło życiowe Indi na dzisiaj: BAWIĆ SIĘ! Przyszli goście - bawimy się! Zmęczyli mnie? - Bawimy się! Zionę z przegrzania - bawimy się! Padłam i leżę - bawimy się! Łapy już mnie nie słuchają - bawimy się! Jeszcze jedno podwójne salto w gonitwie za piórkami!
Jeszcze nie widziałam tak padniętego kotka
Nie dała się bawić nikomu więcej. Nawet Czajka jej przeszkadzała. Czajka mogła się dobrze pobawić tylko, jak Indusia została zapakowana w kaftanik - wróć w strój do spacerów na smyczy. Chociaż ten kaftanik tak ładnie tu pasuje... jak kotek za bardzo szaleje, to się mu kaftanik nakłada
Hasło życiowe Indi na dzisiaj: BAWIĆ SIĘ! Przyszli goście - bawimy się! Zmęczyli mnie? - Bawimy się! Zionę z przegrzania - bawimy się! Padłam i leżę - bawimy się! Łapy już mnie nie słuchają - bawimy się! Jeszcze jedno podwójne salto w gonitwie za piórkami!
Jeszcze nie widziałam tak padniętego kotka

Nie dała się bawić nikomu więcej. Nawet Czajka jej przeszkadzała. Czajka mogła się dobrze pobawić tylko, jak Indusia została zapakowana w kaftanik - wróć w strój do spacerów na smyczy. Chociaż ten kaftanik tak ładnie tu pasuje... jak kotek za bardzo szaleje, to się mu kaftanik nakłada

Ja nie jestem dokładnie pewna, co Czajka robiła dzisiaj w nocy, ale na pewno było to związane z księżycem.
Obudziło mnie jej gadanie. Pomiaukiwała sobie spokojnie jakby coś opowiadała. Trudno mi było dojrzeć, co robi, bo byłam otoczona pięcioma innymi śpiącymi kotami, a w takiej sytuacji ciężko palcem ruszyć. Po chwili udało mi się podnieść głowę. Zobaczyłam Czajkę tarzającą się po podłodze w promieniach księżyca. Nie mam pojęcia, czy lunatykowała...
Obudziło mnie jej gadanie. Pomiaukiwała sobie spokojnie jakby coś opowiadała. Trudno mi było dojrzeć, co robi, bo byłam otoczona pięcioma innymi śpiącymi kotami, a w takiej sytuacji ciężko palcem ruszyć. Po chwili udało mi się podnieść głowę. Zobaczyłam Czajkę tarzającą się po podłodze w promieniach księżyca. Nie mam pojęcia, czy lunatykowała...
Pisałam, że doszłam do etapu pięciu kotów w jednym łóżku ze mną? A to wszystko przez piątego kota, który od kilku dni dołączył do wspólnego spania. Piątym kotem jest [werble, fanfary i coś tam jeszcze takiego] Indi! Ona do tej pory zawsze spała razem z innymi kotami, ale nie ze mną. Za to Czajka lubi mieć całe wyrko dla siebie. Jak była malutka, to jeszcze czasami spała z siostrą, ale teraz woli spać sama.
nie wiem, ale wygląda w nim przemalowniczo!
w ogóle siostry są tak fotogeniczne, że aż mi szczęka opada <3
w ogóle siostry są tak fotogeniczne, że aż mi szczęka opada <3
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
a myślałam że wiążesz kotka do kaloryfera jak jest niegrzecznyfilo pisze:Pisałam wcześniej - do ewentualnego chodzenia na smyczy na zewnątrz, gdyby ktoś miał ochotę za nią chodzić.

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta