Katniss i Peeta
Moderatorzy: crestwood, Migotka
grzecznościowo w wątku Peetusia wystąpi dziś Tymianek
mój kot wolnożyjący, ten który w zasadzie był pierwszy przed nami, w naszym obejściu 
siostra Melisa nie chciała pozować
siostra Melisa nie chciała pozować
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
kolega tylko po trawce bryka, na pola chyba się nie zapuszcza, więc - w przeciwieństwie do miejskich kociastych - nie ma się gdzie ubrudzić 
Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Wreszcie są!!!
wieści z DS Katniss
"(...)Katnis, która jest dla nas najukochańszym stworzeniem na świecie. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję. Kotka czuje się świetnie, wydaje się szczęśliwa, podobnie jak i nasza rodzina
Pozdrawiam serdecznie,
Justyna
PS. Załączam zdjęcie, żeby pokazać jak świetnie się czuje, szczególnie gdy wskoczy na torbę na zakupy. To jest kotka, która miała/ma wady wzroku. Byliśmy u okulisty, ale niestety niczego nie da się zrobić. Mimo to radzi sobie bardzo dobrze.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję! "
wieści z DS Katniss
"(...)Katnis, która jest dla nas najukochańszym stworzeniem na świecie. Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję. Kotka czuje się świetnie, wydaje się szczęśliwa, podobnie jak i nasza rodzina
Pozdrawiam serdecznie,
Justyna
PS. Załączam zdjęcie, żeby pokazać jak świetnie się czuje, szczególnie gdy wskoczy na torbę na zakupy. To jest kotka, która miała/ma wady wzroku. Byliśmy u okulisty, ale niestety niczego nie da się zrobić. Mimo to radzi sobie bardzo dobrze.
Jeszcze raz serdecznie dziękuję! "
Ostatnio zmieniony 11 lis 2016, 22:53 przez kikin, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje Tymczaski kochane