Dzieciaki spod Opery

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
filo

Post autor: filo »

Polecam chwyt za kark. I w zależności od kota, albo kocyk na oczy, albo precz z kocykami, bo one tylko wzmagają panikę. I generalnie małe kotki uczymy obcinania pazurków w ramach zabawy. Nawet obcinając tylko po jednym na raz.

U nas nic się nie dzieje. Sen zimowy dominuje.
Do innych kotów wpadają odwiedzający, a dwa kocury nadal czekają na swój dzień, kiedy i tak pewnie nie będą chcieli się pokazać. Tak długo siedzą, że już się przyzwyczaili...
tess
Kontakt:

Post autor: tess »

Pyzia była trzymana za kark. W ogóle była trzymana tak, że wydawało się, że składa się z pojedynczej łapki wyrastającej gdzieś spomiędzy potężnych łap właściciela. I była przyuczana od dziecka. Ale nie polubiła :P Zasadniczo to, czym jest w stanie ruszyć, to się będzie szarpało, nawet jeśli będzie to pół centymetra łapki. A tym pół centymetrem szarpnie tak, że w końcu się lekko skaleczy... A jak się skaleczy, to lepiej ewakuować osiedle :P Przez resztę czasu to anioł, nie kot :aniolek:
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
filo

Norek mówi dobranoc!

Obrazek
einfach

Post autor: einfach »

dobranoc, Norku :serce:
tess
Kontakt:

Post autor: tess »

Jakie słodkie zmęczone dzieciaki :aniolek:
Kocia mama Jaime'ego, Brienne i Odyna, wirtualna Astor (szczęśliwie wyadoptowanej) i Cody'ego :)
filo

Chłopaki są znowu najmłodsi w domu. Uczcili to wieczorem dzikimi gonitwami po całym mieszkaniu :lol:
Oni już tak długo u mnie mieszkają, że chyba nawet im do łepka nie przychodzi myśl, że też gdzieś czeka na nich ich dom, który może sam nawet o tym jeszcze nie wie. A to takie fajne koty. Tylko nie przepadają za siedzeniem na kolanach....
filo

Miałam dzisiaj na kolanach i Norka i Basika. I obu miziałam :banan:
Są dowody i świadkowie.
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Dawaj dowody! :cool:
filo

Cynamon musi obrobić foty.
Dziękujemy też pięknie cioci Cynamon na manicure i pedicure kocurów.
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

filo, ciocia poleca się na przyszłość ::
Jeszcze dziś wyślę zdjęcia, jakość może nie powala, ale dowody są :)

P.S. Po waszym wyjściu Cześnik i Kasztelanka syczały na siebie przez dobre 15 minut, dopiero kurczak ich zbliżył :lol:
filo

Oto dowody:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
einfach

Post autor: einfach »

o jak się koteczkom nie podobało :lol: :lol:
filo

Basik nie ma dla mnie litości. On może bez końca latać za laserkiem. Nawet jeśli już dyszy i zionie z przegrzania. Laserek nie ma prawa zniknąć. Bo jak znika, to Basik siada i patrzy mi się prosto w oczy tymi swoimi wielkimi oczyskami, jakby mówił, że jeszcze, jeszcze i jeszcze. Nic nie jest tak fajne, jak laserek.
Norek laserek za to ma w głębokim poważaniu. No może raz się przebiec, ale tylko dwa kroki, no może jeszcze machnąć łapą, ale latanie za tą kropką, to raczej dla niego strata czasu.
filo

Dawno nie widziałam tak zgodnego braterskiego zabunkrowania się w czarnej dziurze, jak dzisiaj. Co było przyczyną? Wielogodzinne kucie betonu trzy piętra pod nami. Miałam ochotę dołączyć do nich, bo naprawdę nerwy nie wytrzymywały tego dźwięku.
filo

A Norek spał dzisiaj razem ze mną na tej samej poduszce! I nawet zostawił mi trochę miejsca! On jest naprawdę kochany :aniolek:
ODPOWIEDZ