Niedziela, podła 6 rano. Ja nad materiałami do egzaminu, ukochany robi mi bułeczki<3
Aż w pokoju słyszę mruczenie.
-ojejjjj aż tu ją słyszę, co jej robisz? Nosisz?
-szynkę kroję.
"Zwykła ludzka miłość polega na tym, że kocha się kogoś, kto jest tak miły w dotyku, że ewentualne jego wady są już nieważne."
i tak siedzi i siedzi.....ale niechętnie się myje ale za to wzięta na ręce tuli się i strzela takie mocne barany, że aż później sama głową trzęsie, chyba ją boli
"Zwykła ludzka miłość polega na tym, że kocha się kogoś, kto jest tak miły w dotyku, że ewentualne jego wady są już nieważne."
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Jak wiecie, Afro jest nade wszystko towarzyskim kotem. Wpatrzona w ludzi, jej postawa ciągle wskazuje: KOCHAM CIĘ CZŁOWIEK!!!!!!
Niestety również o 2 w nocy, budziła się w niej chęć do zabawy, budziła więc mnie. Chodziła w kółko robić meu meu meu a przestawała, kiedy wstawałam zająć się nią..
Niestety ona może później spać- ja muszę iść do pracy na rano.
I po kilku dniach spania z rękami na podłodze i budzeniu się co 3 minutki zdecydowałam się poprosić o pomoc moją wybawczynię
KotekMamrotek przywiozła nam cudowny wynalazek- fioletową obróżkę
Od tej pory śpimy całą noc
Pomalutku uczymy się chodzić na puszorku po mieszkaniu... Afro ma psie geny! Chodzi pięknie przy nodze (jak już się ją postawi na nogi i złapie przyczepność:))
Za to do perfekcji mamy opanowane buziaczki na rączkach.
Na początku naszej znajomości w ogóle nie lubiła noszenia- z czasem przyszło zupełnie naturalnie a wręcz potrafi usiąść przed nogami, patrzeć do góry i miauczeć Wzięta strzela barana i mruczy tuląc się w szyję <3
No widzisz - jaki postęp. Mój Arcyksiążę miłościwie nam panujący Don Vito bardzo nie lubi noszenia, wzięty na ręce strzela... focha co najwyżej
Afryka jest taka urocza i kochana A jak jeszcze pozwala się wyspać, to już chyba lepiej być nie może. Kot idealny.
Mruczenie jest bardzo ważne. Mruczenie wygrywa za każdym razem. (T. Pratchett)
Zrobiło się cudownie ciepło- zabieram Afrykę na balkon. Przewiązuję ją prowizorycznym puszorkiem i mega, ale to naprawdę mega mocno ją pilnuję.
Nie jest zaciekawiona światem poza barierkami, jednak kocha promienie słońca, tarza się w nich, mruczy
Dostałam cudowną nowinę od KotekMamrotek- porządna uprząż jeździ już z Olą w aucie:)
Czekamy z utęsknieniem i zaczynamy spacerować po lubońskich osiedlach!
Ej nooo, żadnych spacerów, bo jeszcze Afro jakąś fluksę złapie - i co wtedy? Poza tym ktoś tu kiedyś marudził, że pewien kot tak bardzo chce wychodzić, że śpiewa pod drzwiami i spać nie daje, więc skąd nagle zapał do rozwijania w kocie miłości spacerowej? Czyżby delikatna nutka masochizmu?
A z wychodzeniem na balkon to faktycznie lepiej zaczekać na przybycie porządnej uprzęży - chociaż koty mają tendencje do wysmykiwania się nawet z firmowych szelek, jeśli je coś przestraszy... Masz jakąś możliwość, żeby zabezpieczyć balkon? Wtedy Afro byłaby syta i Lili cała