Kubrick

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jaggal

Post autor: jaggal »

Lucas ma tak samo - łasi się, pcha nos w dłoń, kula, wywala brzuszek... po czym ucieka z tym swoim biadoleniem :D może te z białą plamką na nosie tak mają?
A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

Kubrick się rozbestwia - zaczyna poganiać kobiety:) Dwa razy większa Praksia ucieka z głośnym lamentem, a Zelda się wkurza i używa przekleństw. Na szczęście gonitwy nie kończą się niczym strasznym, z Praksią nawet od czasu do czasu noski zaliczą, co jest chyba szczytem Praksinych możliwości...
I w końcu Kubrick przestał się rzucać na jedzenie - nawet czasem coś zostawi; najczęściej jest to bozita;)

A tu Kubrick i Jego dłuuugie, piękne wąchy:)

Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

ale wyrósł! :love:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Dowód, że Kubrick włazi na łóżko - niestety jeszcze ciągle bez nas...

Obrazek

I odkryłam w końcu, gdzie Kubrick śpi w nocy - tam gdzie wszyscy - czyli w naszej sypialni, a dokładniej - centralnie pod łóżkiem. Zatem tylko metr w górę - i będzie nasz ::
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

:D
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

kotekmamrotek pisze:Dowód, że Kubrick włazi na łóżko - niestety jeszcze ciągle bez nas...

I odkryłam w końcu, gdzie Kubrick śpi w nocy - tam gdzie wszyscy - czyli w naszej sypialni, a dokładniej - centralnie pod łóżkiem. Zatem tylko metr w górę - i będzie nasz ::
to już bardzo blisko :)
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Kubrick przychodzi sam na głaski :tan: Co prawda nie zostaje długo, ale już wie, że to jest fajne i warto się upomnieć o swoją dolę:)

No i zagląda nam do talerzy - na szczęście to dobrze wychowany kot - nie dobiera się do ich zawartości...
Druga sprawa - prawda, że widać zdegustowanie na Jego pyszczku ich zawartością????

Obrazek
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

Ja tam widzę przystojniaka w białej koszuli, tweedowej marynarce z fioletową muszką.
Wyraz jego twarzy zdradza hrabiowskie korzenie.
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

BEATA olag pisze:Ja tam widzę przystojniaka w białej koszuli, tweedowej marynarce z fioletową muszką.
Wyraz jego twarzy zdradza hrabiowskie korzenie.
No idealne widzenie - On powinien mieć Hrabia na drugie:) Byście widzieli z jaką godnością się porusza....
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

zapomniałam dodać, że umaszczenie pyszczka też ma idealne
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

U Kubricka czas płynie sobie powoli - młodzian bryka, swawoli ze stadkiem bardziej (Lutek) lub mniej (kobitki), ale generalnie nikogo kociego się nie boi...
Z człowiekiem constans niestety - na jakiś gwałtowniejszy ruch umyka, ale pozwala się głaskać bez problemu, na łóżko wskakuje, ale to ze względu na Lutka - niestety nie na nas... Ale się nie poddajemy! W końcu jeśli Luty jest jego idolem, to kiedyś musi się przełamać:)

Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

przez nasze łóżko ostatnio przetacza się tajfun - w postaci Kubricka:)
Wskoczy - no bo przecież Idol tam jest! - ale przecież są tam też te dziwne dwunożne stwory - no więc trzeba zwiewać - no i tak w kółko...

Ale fajne jest to, że zaczął z nami gadać - i to w postaci pogruchiwań - czyli chyba nie używa wulgaryzmów :twisted:

A to Kubrick w całej swej okazałości:
Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

U Kubricka wszystko w porządku - ma super apetyt, zdrowie końskie, niespożyte siły na zabawy (oprócz Lutego wszystkie doroślaki maja go powyżej dziurek w nosie) i coraz większe zaufanie do nas - ostatnio już sam nadstawia brzucho na głaski :szok2: No ale Luty... Kubrick wejdzie wszędzie i zniesie wszelkie niewygody, by być obok...

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Nie ma to jak masaż - ja tam się nie dziwię, że masaż siedzenia Lutemu si.ę podoba;) Zresztą kocurki masują się wzajemnie we wszelkich możliwych konfiguracjach:)

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Kubrick kocha przede wszystkim koty... Nie mamy żadnej wątpliwości. Obecnie są w domu 2 dodatkowe koty na kwarantannie; gdzie można spotkać Kubricka? Pod jednymi lub drugimi drzwiami, gruchającego, miaukającego, próbującego przecisnąć łapki pod drzwiami, koziołkującego, pokazującego brzucho etc - jednym słowem - próbującego nawiązać bezpośredni kontakt - oczywiście z drugiej strony (a w zasadzie stron...) wokalnie jest bardzo podobnie, zatem mamy normalnie popisy chórzystów:)
Oczywiście jeśli Kubricka nie ma pod drzwiami jest na bank z Lutym...

Obrazek
ODPOWIEDZ