Skadi

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

pozdrowienia od bezzębnego Stiwena dla przepięknookiej
einfach

Post autor: einfach »

Skaduniu, jaka Ty jesteś wspaniała :serce:
nawet bez zębów ::
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Skadi dość ciężko zniosła utratę zębów - była jakaś nieswoja, bardziej wypłoszona, mniej chętnie jadła. Mimo, że dostawała leki przeciwbólowe, pewnie jednak ją trochę bolało :( Dodatkowo przeszkadzały nitki, którymi pozszywane były dziąsła. Wszystko jednak ładnie się wygoiło i Skadi przekonała się, że nawet bez zębów można jeść ze smakiem :)
https://youtu.be/rq4qAD4qGRs

Finalnie też, chyba też nie można jej już w tej chwili zarzucić braku luzu :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Skadi ma jedne z najpiękniejszych zdjeć na fo :D :D :D :D
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

Kikin, specjalnie dla Ciebie :kwiatek:
Obrazek

Ładne fotki to tylko i wyłącznie zasługa Skadi - i pomyśleć, że kiedyś nie chciała pozować :roll:
Z nowości: dziewczyna okazała się amatorką wołowiny. Nie wiem, czy to usunięcie zębów tak na nią wpłynęło, czy czuje wewnętrzną potrzebę uzupełnienia żelaza, w każdym razie obecnie gardzi wszystkim, co nie jest odpowiednio krwiste :roll:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:jebanewalentynki:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
Morri

Uwierzycie, że dopiero teraz Skadi pozwoliła sobie na sen tak mocny, że nie przebudziła się, gdy do niej podeszłam....?
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

Po usunięciu zębów Skadi miała trochę problemów z przyzwyczajeniem się do nowej rzeczywistości - dość często wymiotowała :(
Na szczęście od dawna nic takiego się już ne zdarzyło, więc problem odkładamy ad acta :) Ze smakiem wcina nawet chrupki :)
Dziewczyna korzysta jeszcze ze słonka, ale ciągle układa się w kilku ulubionych miejscach, więc na fotkach wieje nudą.... :hmm: Rekompensatą może być uroda modelki :love:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Morri

No i skończyło się balkonowanie :( Ale za to przyszedł czas, by odkryć bocianie gniazdo na drapaku ;)
https://youtu.be/Zbntu7SxI14
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Morri

Jedynaczka :gupi:
https://youtu.be/Q2sYYmAigrw
I co ja mam z tym zrobić? :hm:
BEATA olag

modelka na 1000%, przepiękna buraska
Awatar użytkownika
Morri

Skadi jest największym miziakiem w moim domu. A kotów mam w nim 12. To, co wyczynia pod dotknięciem ręki, jest niewyobrażalne - zaczyna mruczeć natychmiast, natychmiast krewetkuje lub wypina kuper, a jeśli tylko jej pozwolić, ociera się o twarz, okazjonalnie myjąc ją języczkiem... Sama przychodzi na mizianki, przychodzi się witać, gdy człowiek wraca do domu lub się budzi. Jedyny problem jest taki, że ona po prostu potrzebuje czasu, by się otworzyć przed nową osobą i za nic na świecie nie pozwoli się dotknąć komuś obcemu. Bywa, że nie pozwoli się nawet zobaczyć... Ale przecież, gdy zaufa... staje się najfantastyczniejszą przylepką na świecie :love: I przez to mój TŻ nazywa ją... Bąbelkiem ;)
Awatar użytkownika
Morri

No i doczekała się :) Kanso docenił jej starania :)
https://youtu.be/YF_F8e6MLvE
BEATA olag

:aniolek: :aniolek: :aniolek:
że paszcza wyleczona? ::
Awatar użytkownika
agusiak

Post autor: agusiak »

Nie mogę się napatrzeć ::
ODPOWIEDZ