Mela, Fela i Albin
Moderatorzy: crestwood, Migotka
a ja daję kolejną porcję zdjęć Melki:)
Mela śpi w towarzystwie kumpla Zygmunta:)
moja pańcia mówiła mi że cos tam schowałeś... szukam:)
droga Dominko! tam jest błąd!
a teraz mnie ugotujcie!
kicia dziwaczka, w dodatku cała w buraczkach:)
ach ale te pyrki smaczniutkie! nie to co sucha karma:) pani nie pozwoliła ale co tam!

Mela śpi w towarzystwie kumpla Zygmunta:)

moja pańcia mówiła mi że cos tam schowałeś... szukam:)

droga Dominko! tam jest błąd!

a teraz mnie ugotujcie!

kicia dziwaczka, w dodatku cała w buraczkach:)

ach ale te pyrki smaczniutkie! nie to co sucha karma:) pani nie pozwoliła ale co tam!

hihihihihihii ale widzę, że pełna dyscyplina u was w domu panuje - kot grzeczny, nie włazi w niedozwolone miejsca 
a Zygmunt zdecydowanie za mało ruchliwy dla Melci - trzeba by mu coś żywszego zalatwić

a Zygmunt zdecydowanie za mało ruchliwy dla Melci - trzeba by mu coś żywszego zalatwić

"-Mamo, to jest mały kotek.
Chcesz, odniosę go z powrotem,
tylko daj mu spodek mleka.
Spójrz, jak ładnie się uśmiecha!"
żywszego.....hmmmm jakby co to mamy jednego takiego na stanie - bardzo żywyNina pisze:hihihihihihii ale widzę, że pełna dyscyplina u was w domu panuje - kot grzeczny, nie włazi w niedozwolone miejsca
a Zygmunt zdecydowanie za mało ruchliwy dla Melci - trzeba by mu coś żywszego zalatwić![]()

"Pies: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - są bogami!
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
Kot: karmią mnie, kochają, troszczą się o mnie - jestem bogiem!"
oglądać oglądać jeszcze trzy dni niecałe 
ostatnie przytulaski dropsikowe

Felusia śpi z wygiętą główką

a Albercik tak się przejął Euro 2012, że sam postanowił autostradę zaprojektować

ostatnie przytulaski dropsikowe

Felusia śpi z wygiętą główką

a Albercik tak się przejął Euro 2012, że sam postanowił autostradę zaprojektować

- fuerstathos
Widac,że podszedł do projektu bardoz poważnie. Interesuje go nie tylko wierzchnia warstwa ale także to co podspodemfuerstathos pisze:nareszcie ktoś się do roboty bierzeNina pisze:
a Albercik tak się przejął Euro 2012, że sam postanowił autostradę zaprojektować![]()

Co obchodzi cię jak korzystam z szaleństwa – bez czy w pasach bezpieczeństwa...
no i poszły kociątka do nowego domku ...
pusto i cicho się zrobiło ...
ale będą na pewno bardzo szczęśliwe
dziękujemy wszystkim za zaglądanie do tego wątku a nowych właścicieli zachęcamy do pisania dalej i umieszczania fotek
pusto i cicho się zrobiło ...
ale będą na pewno bardzo szczęśliwe

dziękujemy wszystkim za zaglądanie do tego wątku a nowych właścicieli zachęcamy do pisania dalej i umieszczania fotek
Wiem, ze nie ten watek, ale chcialabym wiedziec czy o Rafalku mowa...kiniek pisze:żywszego.....hmmmm jakby co to mamy jednego takiego na stanie - bardzo żywyNina pisze:hihihihihihii ale widzę, że pełna dyscyplina u was w domu panuje - kot grzeczny, nie włazi w niedozwolone miejsca
a Zygmunt zdecydowanie za mało ruchliwy dla Melci - trzeba by mu coś żywszego zalatwić![]()

Ostatnio zmieniony 13 gru 2007, 22:13 przez fielmor, łącznie zmieniany 2 razy.
- fuerstathos
Ty wszędzie Rafałka widziszfielmor pisze:Wiem, ze nie ten watek, ale chcialabym wiedziec czy o Rafalku mowa...kiniek pisze:żywszego.....hmmmm jakby co to mamy jednego takiego na stanie - bardzo żywyNina pisze:hihihihihihii ale widzę, że pełna dyscyplina u was w domu panuje - kot grzeczny, nie włazi w niedozwolone miejsca

Tak, oczywiście o nim mowa

zamiast "cytuj" zrobiłam "edytuj"

Nic nie poradze na to, ze mam do niego slabosc...fuerstathos pisze:Ty wszędzie Rafałka widziszfielmor pisze:Wiem, ze nie ten watek, ale chcialabym wiedziec czy o Rafalku mowa...kiniek pisze:żywszego.....hmmmm jakby co to mamy jednego takiego na stanie - bardzo żywyNina pisze:hihihihihihii ale widzę, że pełna dyscyplina u was w domu panuje - kot grzeczny, nie włazi w niedozwolone miejsca
![]()
Tak, oczywiście o nim mowa
zamiast "cytuj" zrobiłam "edytuj"ale już usunęłam to co wpisałam

kociaki w nowym domku czują się zupełnie świetnie - opanowały już wiadro po mopie i kolanka, na których tak fajnie się śpi
...
ponoć rozrabiają - niemożliwe - takie grzeczne kotki - hhihihih

ponoć rozrabiają - niemożliwe - takie grzeczne kotki - hhihihih