Flake
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Flake to rozkoszna kocia złośnica o pięknym okrągłym pyszczku i prześlicznych zielonych oczach! Za każdym razem na dyżurze wita mnie obrażonymi miałkami, a na próby zagadywania reaguje miną "łomatko, przestań gadać te głupoty!". To wszystko to jednak tylko poza, a serce królowej śniegu powoli topnieje - gdy dać jej chwilę to pozwala się pogłaskać, czasem nawet zamruczy, a wczoraj w ferworze radości zbarankowała mi rękę. Rzecz jasna, szybko się zreflektowała i solidnie mnie za to obmiałczała 
I chociaż do ludzi Flake przekonuje się powoli to inne koty kocha miłością bezgraniczną. Wypuszczona z klatki od razu podchodzi do Melpomeny i ociera się o pręty jej klatki. Dzięki temu Melpomena także zyskuje na odwadze i przestaje kulić się ze strachu na swoim posłanku.
Cudowna kicia zachwycająca głęboką czernią futerka i nieprzeciętnym charakterem <3

I chociaż do ludzi Flake przekonuje się powoli to inne koty kocha miłością bezgraniczną. Wypuszczona z klatki od razu podchodzi do Melpomeny i ociera się o pręty jej klatki. Dzięki temu Melpomena także zyskuje na odwadze i przestaje kulić się ze strachu na swoim posłanku.
Cudowna kicia zachwycająca głęboką czernią futerka i nieprzeciętnym charakterem <3
- kotekmamrotek
-
-
Proszę o aplauz!!! - To wcale nie było takie proste...
100% Black rządzi się swoimi prawami a skromność to Jej drugie ja.

100% Black rządzi się swoimi prawami a skromność to Jej drugie ja.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2016, 11:42 przez BEATA olag, łącznie zmieniany 2 razy.
-
i w szpitalnej rzeczywistości znajdziesz przyjaciela
Flake i Melpomena 
https://www.youtube.com/watch?v=oX2ZTet ... 7iwVjtfOE3

https://www.youtube.com/watch?v=oX2ZTet ... 7iwVjtfOE3
nie mogę, Kot na mnie leży.