Afryka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
-
Dziewczynce w bardzo krótkim czasie rozwinął się brzydki stan zapalny ząbków. U Pani Doktor była grzeczna, dostała przydomek Wańka-Wstańka
i straciła ząbki od kłów do końca. Pyszczek zagoił jej się w błyskawicznym tempie, chętnie przyjmowała lekarstwa.
Podczas badań krwi okazało się, że nasz stary, schorowany kot z FIV ma AŻ lekko podwyższony jeden parametr wątrobowy. Co dowodzi o tym, że FIV to tylko dodatek w książeczce zdrowia
nowym przysmakiem stało się Hepatiale, to jest złoty kot 

Podczas badań krwi okazało się, że nasz stary, schorowany kot z FIV ma AŻ lekko podwyższony jeden parametr wątrobowy. Co dowodzi o tym, że FIV to tylko dodatek w książeczce zdrowia

"Zwykła ludzka miłość polega na tym, że kocha się kogoś, kto jest tak miły w dotyku, że ewentualne jego wady są już nieważne."
Jerzy Pilch
Jerzy Pilch
święte słowa... szkoda, że nadal jest niewiele osób, które potrafią na to wpaśćLili pisze:Podczas badań krwi okazało się, że nasz stary, schorowany kot z FIV ma AŻ lekko podwyższony jeden parametr wątrobowy. Co dowodzi o tym, że FIV to tylko dodatek w książeczce zdrowia

uściski dla Afro, coś mi się widzi, że kota trafiając na Ciebie wygrała los na loterii

A kim to jesteś, rzekł dumny lord, że muszę ci się kłaniać?
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
Jedynie kotem innej maści, takiego jestem zdania!
W płaszczu czerwonym albo złotym, lew zawsze ma pazury
Lecz moje równie ostre są i sięgną twojej skóry.
oj takjaggal pisze: coś mi się widzi, że kota trafiając na Ciebie wygrała los na loterii

Moje Tymczaski kochane
Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta

- kotekmamrotek
Byłyśmy ostatnio u pani Doktor- jak na FIVolca bardzo ładne wyniki. Jeden parametr wątrobowy lekko podwyższony- dostaje odpowiednią karmę. Hepatiale nie zmieniło zupełnie jej wyników, zatem możliwe, że taki jest jej urok. Reszta zębów w bardzo dobrym stanie, pani Doktor chwali futro i ogólną kondycję.
W domu- złoty kot. Zawsze chętna na baranki, lizanie po twarzy, noszenie na rękach i kurczaka i łapanie chrabąszczy. Dotarło do niej, że te paskudy wieczorami uderzają w szybę, stała się więc jej strażnikiem i uderza w nią również, tyle, że z drugiej strony.

Najwięcej miłości jest w niej wieczorami, łasi się tak mocno, że czasem aż się przewraca. Afro jest jedynym kotem, jakiego znam, który mruczy już po nawiązaniu kontaktu wzrokowego z opiekunem ;-) Jest rozkosznie słodka, towarzyska, łasiczna i jak jest już bardzo śpiąca, a ja nie leżę, siedzi i kołysze się na boki mrużąc oczy <3
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez Lili, łącznie zmieniany 1 raz.
"Zwykła ludzka miłość polega na tym, że kocha się kogoś, kto jest tak miły w dotyku, że ewentualne jego wady są już nieważne."
Jerzy Pilch
Jerzy Pilch
- kotekmamrotek