Nina

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
magdah

Post autor: magdah »

Hahaha, właśnie tu wpadłam, żeby wrzucić :D
Moje kochane rude słoneczko.
Proszę Pana, bezpański to może być pies. Kot, proszę Pana, co jedynie może być bezdomny lub bez służby.
magdah

To może pokażę dokładniej Ninkowe piegi na nosku:

Obrazek

Codziennie mnie Ona bardziej zaskakuje!
Proszę Pana, bezpański to może być pies. Kot, proszę Pana, co jedynie może być bezdomny lub bez służby.
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

:serce:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
magdah

Niedawno minął rok od kiedy Nina jest u mnie. Stała się zupełnie innym kotem niż była na początku: bardzo kolankowa, przytulak i pieszczoch. Kiedy ktoś przychodzi, Nina już nie ucieka. Po prostu zerknie kto przyszedł z parapetu i śpi dalej. Taki typowy Garfield :)
Taka się zrobiła:
Obrazek

I ten jej ogon.... Śmieję się czasem, że jak grzechotka u grzechotnika jest do ostrzegania :D
Obrazek

Oczywiście poza dniami, w których leje każde futro jak leci, nadal zżyta z Alfą :)
Ale umyje każdy łeb podstawiony do lizania :)

Obrazek

Pozdrawiamy :)
BEATA olag

Post autor: BEATA olag »

:love: :love: :love:
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

Nina nakolankowa :brawo: :brawo: :brawo:
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
ODPOWIEDZ