Mdonald coś chyba jest nie tak z edycyją profilu.
Najpierw miałam problemy ze zmianą czasu i musiałeś to zrobić "od kuchni", a teraz nie mogę wklepać np. daty urodzin tak by skrypt to zapamiętał.
To jest moja indolencja czy faktycznie jest coś nie tak?
Ostatnio zmieniony 09 maja 2020, 18:35 przez Villemo7, łącznie zmieniany 2 razy.
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Nic nie wiem o czasie odswierzania, u mnie widac od razu. Nie przechodzilas czasem do strony profilu poprzez przycisk 'wstecz' przegladarki? Bo wtedy moze nie odswierzyc.
Będę niewypowiedziane wdzięczna, bo ja już tylko na powiadomieniach żyję. Śmieję się sama z siebie, że niedugo o oddychaniu będę musiała mieć przypomnienie. Rozleniwienie neuronów lub chroniczny brak lecytyny.
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.
Czy ktoś może mnie olśnić jak mogę dołączyć do postu zdjęcie z mojego komputera?
Nie widzę opcji np. "dodawanie zdjęć przez ..." jak mam na innych forach
zdjęcia muszą być w udostępnionym publicznie albumie, np. na dysku google.
klikasz prawym na fotkę, kopiujesz adres obrazu, idziesz do okna forum, klikasz IMG i wkopiowujesz link
Eva pisze:... i przy okazji po oknach poznałam, że sama do Was kota przywoziłam ...
Hahaha po oknach, a nie po kocie? Fakt, kotów tyle że trudno spamiętać ale okien pewnie też sporo...
Ale Eva masz rację, od Ciebie maludę dostaliśmy. Przy okazji pozdrawiamy serdecznie
a jak mogę dodać filmy? Tak aby wyświetlały się pod postem tak jak zdjęcia. Rozumiem, że w pierwszej kolejności skrócić (bo mam 20sek) i wysłać do akceptu mailem?