Kota bawi się, ma apetyt, zachowuje się jak najzdrowszy kot na świecie... I wazy już 4,2 kg
Tara
Moderatorzy: crestwood, Migotka
U Tary w ostatnich badaniach (dwóch z rzędu) wychodzi, że znów rośnie mocznik
Sięga już prawie 300. Za to kreatynina najniższa od września. Coraz bardziej prawdopodobne wydaje się, że ten mocznik rośnie od infekcji w pyszczku. Dziąsła są zaognione, zęby całe w kamieniu, ale z pysia już tak nie zalatuje jak wcześniej...
Kota bawi się, ma apetyt, zachowuje się jak najzdrowszy kot na świecie... I wazy już 4,2 kg
Niemniej dziś jedziemy na kolejne pobranie krwi, bo przymierzamy się do zrobienia porządku w pyszczku... Zawsze to ryzyko.... Ale mam nadzieję, że dobrze robię decydując się na ten krok...
Wyniki badań okazały się takie, że trzeba było przełożyć zabieg... Kreatynina wzrosła o całą jednostkę... Ale mocznik spadł o połowę...
Tymczasem Tara kwitnie - nie ustaje w barankach, mruczeniu, ocieraniu się o człowieka i... zabawach! Wszędzie jej pełno - bawi się jak kociak
Na zabawki poluje skacząc, nurkując, podrzucając - jest pełna radości życia 

Tymczasem Tara kwitnie - nie ustaje w barankach, mruczeniu, ocieraniu się o człowieka i... zabawach! Wszędzie jej pełno - bawi się jak kociak
Pięknieje w oczach! 
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
Jutro jedziemy na kolejne badania krwi. Nie wiem, co pokażą, ale sama widzę, że jest najbardziej żywiołowym i najbardziej zabawowym kotem w domu
Ona wręcz kociakuje
Z zabawkami i bez
Coraz częściej myślę, że jej bezpazurowe zaczepianie łapką innych kotów jest w istocie zachętą do berka
Może nie miała rodzeństwa i nie wie, jak zachęcić towarzysza do gonitwy? 
Musi więc ganiać po mieszkaniu sama...
Coraz częściej jednak można zaobserwować także coś takiego

Musi więc ganiać po mieszkaniu sama...
Coraz częściej jednak można zaobserwować także coś takiego
Ostatnio zmieniony 28 mar 2017, 19:49 przez Morri, łącznie zmieniany 1 raz.