I oczywiscie, ze mruczenie ma dzialanie terapeutyczne
Opal i Pompon
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Zgłaszam się ;-)Eva pisze:Cudne wiesci
I oczywiscie, ze mruczenie ma dzialanie terapeutycznepotwierdzili to nawet naukowcy, potwierdzi takze kazdy, kogo kot mruczeniem swym z dolka wyciagnął
Buziaki dla Dzieciaków!
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
Psotka i Fafołek
Kolejne zdjęcia dodane. Dokupiliśmy kociakom poidełko i wreszcie widzę, że piją wodę. Zmienia się trochę ich zachowanie. Nie chowają się już po kątach gdy przychodzą goście, nie pożerają już od razu suchej karmy z kulki-zabawki, tylko po trochu co jakiś czas. Fafołek coraz częściej z nami "rozmawia", są też jeszcze bardziej skore do miziania. Często mam wrażenie, że się usmiechają
No i zaliczyły test z dzieckiem-gdy spała u nas trzyletnia bratanica Marty oba koty przez jakiś czas ją obserwowały a potem umościły się obok i pilnowały małej.
Kolejne zdjęcia dodane. Dokupiliśmy kociakom poidełko i wreszcie widzę, że piją wodę. Zmienia się trochę ich zachowanie. Nie chowają się już po kątach gdy przychodzą goście, nie pożerają już od razu suchej karmy z kulki-zabawki, tylko po trochu co jakiś czas. Fafołek coraz częściej z nami "rozmawia", są też jeszcze bardziej skore do miziania. Często mam wrażenie, że się usmiechają
Mozna rozciac siatke na pol, szczegolnie uszy od siatkiMichal84 pisze:Pilnujemy ich, takie sytuacje zdarzają się tylko po wypakowaniu zakupów, Fafołek nie potrafi się oprzeć takiej kryjówce.kat pisze:Super zdjecia!
Ale na foliowki uważajcie, mój kot kiedyś nie byl w stanie sam się z takiej wyplatac: (
nie mogę, Kot na mnie leży.