Synuś

Nasi podopieczni, którzy odeszli...

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KrisButton

Post autor: KrisButton »

Już 4 miesiące i 1 dzień jak Ciebie nie ma Synusiu :cry:
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Awatar użytkownika
Nadira

Post autor: Nadira »

Krzysiu... :pociesza:
Awatar użytkownika
misiosoft

Post autor: misiosoft »

mam nadzieję, że teraz Synuś, Tosia i Kitka siedzą razem i jedzą pyszne śniadanie :)
Awatar użytkownika
zuzk

Post autor: zuzk »

misiosoft pisze:mam nadzieję, że teraz Synuś, Tosia i Kitka siedzą razem i jedzą pyszne śniadanie :)
i opiekują się moim dzieciakiem Anyżkiem....
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

KrisButton, doskonale Cię rozumiem :pociesza:
Zdarzają się koty, które szczególnie zapadają nam w pamięci :serce:
Śpijcie słodko koteczki :aniolek:
Awatar użytkownika
kikin

Post autor: kikin »

Krzyś :hug:
Moje Tymczaski kochane :love: Lilianka, Della, Dakota, Alaska, Carlos, Santana, Sherlock, Watson, Koko, Bertil, Penelopa, Ebba, Alabama, Nebraska, Dastan, Tristan, Grafit, Kismet, Buffon, Bonucci, Okaka, Zaza, Tymek, Melisa, Fiesta
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Tak bardzo smutno...
Tyle już odejść naszych kotów :(
Awatar użytkownika
Morri

Post autor: Morri »

jest ich tam już całkiem sporo... Kaleson na pewno dotrzymuje towarzystwa, Bibi biega jak kociak, a Oberon na zdrowych łapkach nadrabia za całe życie... Drucik wesoły, Lora też... Wesołe towarzystwo się tam zbiera...
"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Awatar użytkownika
Eva

Post autor: Eva »

Morri pisze:jest ich tam już całkiem sporo... Kaleson na pewno dotrzymuje towarzystwa, Bibi biega jak kociak, a Oberon na zdrowych łapkach nadrabia za całe życie... Drucik wesoły, Lora też... Wesołe towarzystwo się tam zbiera...
Biszkoptowa Babunia wszystkich pilnuje, by za bardzo nie rojbrowali tam w kocim niebie
nie mogę, Kot na mnie leży.
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Eva pisze:
Morri pisze:jest ich tam już całkiem sporo... Kaleson na pewno dotrzymuje towarzystwa, Bibi biega jak kociak, a Oberon na zdrowych łapkach nadrabia za całe życie... Drucik wesoły, Lora też... Wesołe towarzystwo się tam zbiera...
Biszkoptowa Babunia wszystkich pilnuje, by za bardzo nie rojbrowali tam w kocim niebie
I Piękny spokojnym wzrokiem lustruje towarzystwo
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
Barman76

Post autor: Barman76 »

Szkoda każdego kociego życia, którego nie udało się uratować.
Ważne, że wiele kotów dzięki nam dostaje drugie, trzecie a nawet czwarte życie..
Krzyś :pociesza:
Jestem normalny. Kocham Koty.
Awatar użytkownika
KrisButton

Nie raz tak sobie właśnie myślę, że skoro ludzkie dusze spotykają się na tamtym świecie to i kocie tak samo. Wiara jest dobrem, jeżeli nie czyni krzywdy innym, jak jest naprawdę, nigdy nie dowiemy się aż nie przyjdzie nasza godzina ale będąc tutaj, wierząc jest lżej, tak przynajmniej czuję. Choć wzroku Synusia nie sposób jest zapomnieć.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Awatar użytkownika
KrisButton

5 miesiąc :-(((
Awatar użytkownika
Cynamon

Post autor: Cynamon »

I nadal boli :-(
Awatar użytkownika
KrisButton

Einstein w swojej teorii względności nie uwzględnił tego jak upływ czasu ma się do odczucia braku kogoś kto odszedł, moja teoria jest taka, że im dłużej nie ma kogoś bliskiego dla tego komu była ona bliska, czas mija wolniej, wydaje się, że minęło go bardzo wiele a w rzeczywistości minęło go znacznie mniej.
6 miesięcy temu, pół roku, była też sobota, rano pojechałem z Synkiem na Dojazd bo wenflon zatkał się, a o tej porze byłem jak teraz Synuś wydał ostatnie tchnienie, przegryzł swój języczek i odszedł.
I tak, nadal boli
ODPOWIEDZ