Laurentyna i Hersylia
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Już po przeprowadzce?
Hemingway mawiał: „Posiadanie jednego kota prowadzi do posiadania następnego”, dlatego też z Marianną i Kreską gościliśmy Izaurę i Leonsję, a wcześniej Dramata Niezłomnego oraz Kostka ❤
Dziewczynki wczoraj przeprowadziły się do nowego domu.
Radość przeplata się z tęsknotą, już nikt nie kradnie chusteczek i nie roznosi zabawek po domu...
Maludy trafiły do kochającego i pełnego ciepła domu z Panią Pauliną będą szczęśliwe.
Wszystko czekało na nie przygotowane, miseczki, tunel, kocyki, drapaki ...
Dostały wyprawkę z domu na nową drogę życia, by miały coś co pachnie tym co już znały i gdzie czuły się bezpiecznie. Jestem z ich nową " mamą " w stałym kontakcie na razie chowają się, Laurentynka w nocy wgramoliła się na chwilę do łóżka by się przytulić, Hersylka jest bardziej nieśmiałą i potrzebuje więcej czasu by zaufać. Panny nie jedzą, mam nadzieje ze szybko to się zmieni i w końcu napełnią brzuszki. Jestem w stałym kontakcie z Panią Pauliną w razie potrzeby podjadę je nakarmić.
W domu pustka, wniosły dużo zamieszania i radości, zawsze coś się działo, ale teraz mogą swoją obecnością wnieść dużo pozytywnej energii w nowym domu.
Radość przeplata się z tęsknotą, już nikt nie kradnie chusteczek i nie roznosi zabawek po domu...
Maludy trafiły do kochającego i pełnego ciepła domu z Panią Pauliną będą szczęśliwe.
Wszystko czekało na nie przygotowane, miseczki, tunel, kocyki, drapaki ...
Dostały wyprawkę z domu na nową drogę życia, by miały coś co pachnie tym co już znały i gdzie czuły się bezpiecznie. Jestem z ich nową " mamą " w stałym kontakcie na razie chowają się, Laurentynka w nocy wgramoliła się na chwilę do łóżka by się przytulić, Hersylka jest bardziej nieśmiałą i potrzebuje więcej czasu by zaufać. Panny nie jedzą, mam nadzieje ze szybko to się zmieni i w końcu napełnią brzuszki. Jestem w stałym kontakcie z Panią Pauliną w razie potrzeby podjadę je nakarmić.
W domu pustka, wniosły dużo zamieszania i radości, zawsze coś się działo, ale teraz mogą swoją obecnością wnieść dużo pozytywnej energii w nowym domu.
- kotekmamrotek
Wczoraj bylam u dziewczynek z odwiedzinami, czują się świetnie, psocą, lenichują, jedzą.
Dupcie rosną u Pauliny maja wszystko czego im do szczęścia jest potrzebne.
Kochający dom i pańcie, która je rozpieszcza i ma do nich anielską cierpliność
Mogłam je wyściskać i wycałować
, a one cóż zmęczone wizytą zasneły
W katalogu pojawią się nowe zdjęcia pannic, wyslałam do obrobienia,
zapraszam do podziwiania
Dupcie rosną u Pauliny maja wszystko czego im do szczęścia jest potrzebne.
Kochający dom i pańcie, która je rozpieszcza i ma do nich anielską cierpliność

Mogłam je wyściskać i wycałować

W katalogu pojawią się nowe zdjęcia pannic, wyslałam do obrobienia,
zapraszam do podziwiania