Piwniczna Piątka[PP]-Mroczek, Kardamon, Pysio, Pikuś, Nutka
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Bardzo przepraszamy za dłuższą nieobecność, ale tyle się ostatnio działo...
Wracamy do żywych
Zaraz po świętach Pikuś został wykastrowany, dochodził do siebie tylko jeden dzień, a kolejnego jakby się nic nie stało
Tak czasami wyglądają nasze wieczory:
Niestety dla Pikusia firany są nadal niczym ściana wspinaczkowa ;/
A jak mnie nie było kwiatki podlewał Pikuś

Wracamy do żywych

Zaraz po świętach Pikuś został wykastrowany, dochodził do siebie tylko jeden dzień, a kolejnego jakby się nic nie stało

Tak czasami wyglądają nasze wieczory:
Niestety dla Pikusia firany są nadal niczym ściana wspinaczkowa ;/
A jak mnie nie było kwiatki podlewał Pikuś

W DT Pikusia dużo się zmieniło przez tydzień...
Chłopaki mają nowy drapak i osiatkowany taras. Teraz to ukochane miejsce nas wszystkich
Pikuś bardzo lubi obserwować ludzi pod barierką, ale spodobał mi się patent na półeczkę... chyba spróbujemy 
Okno do domu ma trzy skrzydła, najczęściej jest otwarte jedno... W połowie przypadków Pikuś odbija się od szyby
Popracujemy jeszcze nad tym 

Chłopaki mają nowy drapak i osiatkowany taras. Teraz to ukochane miejsce nas wszystkich

Okno do domu ma trzy skrzydła, najczęściej jest otwarte jedno... W połowie przypadków Pikuś odbija się od szyby

Jakie szczęśliwe chłopaki na tym tarasie 
Nie dziwię się wcale, że Pikuś pozazdrościł bratu bliźniakowi półeczki! Z tego co pamiętam z wizyty u Pysia, mały rozumek Pikusia to najwyraźniej genetyka - jeden mały móżdżek natura musiała rozdzielić aż na 2 czarne kocury
BTW - jak to się stało, że Pikuś jest na ostatnim zdjęciu wielkości Jacusia.....?

Nie dziwię się wcale, że Pikuś pozazdrościł bratu bliźniakowi półeczki! Z tego co pamiętam z wizyty u Pysia, mały rozumek Pikusia to najwyraźniej genetyka - jeden mały móżdżek natura musiała rozdzielić aż na 2 czarne kocury

BTW - jak to się stało, że Pikuś jest na ostatnim zdjęciu wielkości Jacusia.....?

półeczka - prosta sprawa, uchwyty na doniczki i deseczkaHania_BM pisze: Chłopaki mają nowy drapak i osiatkowany taras. Teraz to ukochane miejsce nas wszystkichPikuś bardzo lubi obserwować ludzi pod barierką, ale spodobał mi się patent na półeczkę... chyba spróbujemy
![]()

Hania_BM pisze:Okno do domu ma trzy skrzydła, najczęściej jest otwarte jedno... W połowie przypadków Pikuś odbija się od szybyPopracujemy jeszcze nad tym
no i sprawa się wyjaśniłaPeony pisze: Z tego co pamiętam z wizyty u Pysia, mały rozumek Pikusia to najwyraźniej genetyka - jeden mały móżdżek natura musiała rozdzielić aż na 2 czarne kocury

Tak, z dwójki Pysio i Kardamon, zdecydowanie to Kardamon jest tym bardziej bystrym