Bambosz

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pandka

Post autor: pandka »

Bambosz ostatnio wspiera moralnie swojego kociego przyjaciela Czarusia, który przebywa w klatce i zdrowieje po zabiegach. Siedzi blisko Czarka (na klatce lub koło niej) i dotrzymuje mu towarzystwa w niedoli. Jest na tyle zaangażowany w swoją misję, że człowiek już go tak nie płoszy. Ba, nawet pogłaskać się dał! Przyjaźń dodaje odwagi :wink: Było to taaak urocze zachowanie z jego strony, wyglądał na przejętego i bacznie obserwował, co te ludzie znowu kombinują u Czarka :wink:
Obrazek

Obrazek

A to podczas przerwy od swojego poważnego zadania (każdy potrzebuje trochę czasu dla siebie :D )
Obrazek
Awatar użytkownika
Niebieska

Post autor: Niebieska »

Właśnie wrocilamzeszpitalika i tezchcialam pochwalić Bambosza... Niesamowite to jest :) Odkłada swoje lęki na bok byle być bliżej kumpla :)
Piena

Post autor: Piena »

O proszę! Na moich dyżurach, to Bogdan sprawował pieczę nad Czarkiem - chyba chłopaki umówili się na warty... Tylko kiedy kolej Batmana?
Neda

Post autor: Neda »

Bamboszowi w ogóle się trochę w głowie przestawia. Coraz częściej przechodzę tuż koło niego, a on nie ucieka; ostatnio po usunięciu klatki, gdy ostatnią zaszafkową szparę zatkał Batman i Bambosz już nie miał gdzie nawiać, mogłam podejść i wypłosza pogłaskać. On bardzo z zachowaniem na plus! :)
Mo Nika

Post autor: Mo Nika »

Bambosz już się tak nie boi, oczywiście jest pewna granica podejścia, ale nie jest to ileś metrów jak kiedyś, a parę centymetrów :aniolek: :aniolek:

Obrazek
Neda

Ja go wczoraj na dzień dobry zastałam na krześle (btw kto zostawił tam polarową bluzę? :)), podeszłam, wygłaskałam, no megazmiana!
Awatar użytkownika
KrisButton

Post autor: KrisButton »

W tej pozycji co na zdjęciu, ostatnio kilka razy mnie witał i nie uciekał, nawet dał się pogłaskać :serce:
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Awatar użytkownika
wiedźma

Post autor: wiedźma »

Ostatnio, dzięki kuprowi Batmana szczelnie zatykającemu wejście za szafkę, też udało mi się smyrnąć Bambosza :D

Obrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Awatar użytkownika
Niebieska

Post autor: Niebieska »

Mam wrażenie, że to Bambosz najbardziej odetchnął z ulgą z powodu zakończenia kwarantanny Czarusia ;) Kiedy Czarek był w klatce, Bambi zawsze kręcił się gdzieś obok lub przesiadywał na dachu klatki, a teraz nareszcie chłopaki mogą razem leżeć sobie na fotelu :)

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
kotekmamrotek

Post autor: kotekmamrotek »

nie na fotelu, tylko jeden na drugim ::
Neda

Kontak z Bamboszem często wygląda jak poniżej.

BAMBOSZ: Jejku, jejku! Idzie potwór, idzie potwór! Sięga po mnie łapą, Aaaa!.... ale tak to jednak lubię. :wink:

https://www.youtube.com/watch?v=B9HJJKA ... e=youtu.be

WYSTĄPILI:
BAMBOSZ - jako on sam
LĘBOREK - jako przeszkadzacz nr 1
BOGDAN - jako przeszkadzacz nr 2
Awatar użytkownika
kat

Post autor: kat »

Mnie Bambosz ostatnio zaskoczył - nie uciekł, dał się wymiziać - nadstawiał się przy tym, a na koniec jeszcze trochę się pobawiliśmy :)

Sami zobaczcie (nie mogłam się powstrzymać od pomachania mu palcem ;))
https://youtu.be/U0CxSPBCTzs

I jeszcze kilka zdjęć tego słodziaka :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

;)
Obrazek

Obrazek
Chitos

Post autor: Chitos »

Dwa ostatnie cudo!!! :)
Neda

:lol: :lol: :lol:
Daria

Post autor: Daria »

Ostatnio Bambi nawet dał się wyczesać, teraz jest pół kota mniejszy :)To już jest odważy kawaler i jak można się było tego spodziewać wyrosło z niego kawał miziaka :)
ODPOWIEDZ