fuerstathos pisze:
(...) siatka metalowa, kupiona w praktikerze (w ubiegłym roku i nie pamiętam ceny, ale strasznie droga nie była)
(...) z zewnątrz nie wygląda źle, rzekłabym prawie nie widać (jak ktoś ma ochotę, to przy okazji wizyty u wetki może przespacerować się na drugą stronę bloku i obejrzeć) odcięło nam to drogę ewakuacyjną przez balkon (chyba że będziemy przy siatce trzymać nożyce do metalu )
Dziś zamontowaliśmy taką samą. Kupiona w Praktikerze - cena 39,99zł lub 49,99zł za rolkę (nie wiem, skąd różnica w cenie, kupiliśmy droższą, bo jakoś tak wizualnie mi się bardziej podobała, ale parametry obu podobne). Rolka ma wymiary - 10m długa, 1m szeroka. Faktycznie mało ją widać, mniej chyba niż sieć rybacką, którą mieliśmy. Zostało nam jeszcze trochę jakby ktoś był chętny. A no i da się ciąć cążkami
gosiak pisze:. Zostało nam jeszcze trochę jakby ktoś był chętny. A no i da się ciąć cążkami
Gosia, ja bym była chętna
Miałam taką na balustradzie na starym mieszkaniu, ale zostawiłam ją tam na amen Siatkę do zamontowania wyżej zabrałam, ale nie ma kto mi jej zamontować - szlag by to...
Ile metrów Wam zostało?
Potrzebowałabym ok. 4,20 m - da radę?
mdonald pisze: Tylko skąd ja wezmę tyle kotów na obsadzenie go
znajdą się
hehe - polecam dwa tymczasy od siebie - przetestowałyby go od razu
Swoją drogą - świetny drapak! ja nawet miałabym gdzie go u siebie wstawić, ale moi rezydenci jakoś nie lubią już zbytnio harcować z racji wieku, więc szkoda kasy na taka "strzelistą" inwestycję.
Tak, jak Ci pisałam - zostały dwa kawałki, w sumie jakieś 3-4metrów na 1m. Dokładnie to musiałabym zmierzyć. Możemy Ci ją odłożyć, tylko musimy się jakoś umówić na odbiór.