Rzeczy do przekazania
Moderator: Rita
Rzeczy do przekazania
Witam,
Chcielibyśmy w przyszłą sobotę podrzucić do szpitalnika dwa legowiska i trochę jedzenia dla kotów, między innymi Catz Finefood dla kociego staruszka z zapaleniem płuc. W jakich godzinach ktoś będzie na dyżurze? Ze względu na niemowlę w domu nie dam rady wcześniej :-(. Pozdrawiam serdecznie.
Chcielibyśmy w przyszłą sobotę podrzucić do szpitalnika dwa legowiska i trochę jedzenia dla kotów, między innymi Catz Finefood dla kociego staruszka z zapaleniem płuc. W jakich godzinach ktoś będzie na dyżurze? Ze względu na niemowlę w domu nie dam rady wcześniej :-(. Pozdrawiam serdecznie.
Drapak do oddania
Trochę zaśmiecam Wam ostatnio dział nowymi tematami
Moje futra dorobiły się nowego drapaka, więc stary jest na wydaniu. Około 1,50m wysokości. Wysłałam jego zdjęcie na maila fundacyjnego. Czy jesteście nim zainteresowani? Jeśli tak to dowiozę go do siedziby. Jeśli nie - wydam do schroniska.

Moje futra dorobiły się nowego drapaka, więc stary jest na wydaniu. Około 1,50m wysokości. Wysłałam jego zdjęcie na maila fundacyjnego. Czy jesteście nim zainteresowani? Jeśli tak to dowiozę go do siedziby. Jeśli nie - wydam do schroniska.
Ok
Zatem wychodne mam: niedziela po południu, poniedziałek cały, wtorek po południu, środa cała, czwartek popołudnie, piątek cały (czyli Pan Mąż w domu - jest z kim zostawić dziedzica)
Kiedy najbardziej Wam pasuje?
No i zgłaszałam się też na etat klozet - babci kuwetkowej, tylko na początek potzrebować będę przeszkolenia z Waszego systemu, jak i listy szczepień dla moich dwóch czarnuchów.

No i zgłaszałam się też na etat klozet - babci kuwetkowej, tylko na początek potzrebować będę przeszkolenia z Waszego systemu, jak i listy szczepień dla moich dwóch czarnuchów.

"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los."
Oscar Wilde
Oscar Wilde
wiedźma pisze:OkZatem wychodne mam: niedziela po południu, poniedziałek cały, wtorek po południu, środa cała, czwartek popołudnie, piątek cały (czyli Pan Mąż w domu - jest z kim zostawić dziedzica)
![]()
Musisz się skontaktować z osobami ddyzurujacymi
Witam
Mam pare rzeczy ktoremogla bym oddac dla kotow ( drapak z domkiem dla kotow - moje maja go w nosie:D) jakies zabawki, koc dorzucila bym cos tam jeszcze przyokzaji ale nie wiem gdzie i kiedy to podrzucic moj mail to ...@gmail.com lub tu:)
Pozdrawiam
edit brynia: usunęłam adres mailowy
Mam pare rzeczy ktoremogla bym oddac dla kotow ( drapak z domkiem dla kotow - moje maja go w nosie:D) jakies zabawki, koc dorzucila bym cos tam jeszcze przyokzaji ale nie wiem gdzie i kiedy to podrzucic moj mail to ...@gmail.com lub tu:)
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 sie 2017, 18:19 przez Alfiva, łącznie zmieniany 1 raz.
Wysłałam już do Pani mailaAlfiva pisze:Witam
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniony 19 sie 2017, 18:19 przez Chitos, łącznie zmieniany 1 raz.
Koci domek i Semintra do oddania
Witajcie,
Oddam drewniany, piętrowy koci domek dla wolno żyjących, który kiedyś dostaliśmy od fundacji. Niestety wszystkie koty, które go używały już nie żyją
Jest w bardzo dobrym stanie, bo cały czas stał pod zadaszeniem.
Mam też ok. 2/3 butelki Semintry, która mi została po nerkowej kotce.
Do odbioru w Stęszewie, albo mogę dowieźć - Poznań i okolice. Dajcie proszę znać czy potrzebne.
Oddam drewniany, piętrowy koci domek dla wolno żyjących, który kiedyś dostaliśmy od fundacji. Niestety wszystkie koty, które go używały już nie żyją

Mam też ok. 2/3 butelki Semintry, która mi została po nerkowej kotce.
Do odbioru w Stęszewie, albo mogę dowieźć - Poznań i okolice. Dajcie proszę znać czy potrzebne.
Pozdrawiam
Aneta
Aneta
Domek 85x55x75 cm, taki jak w pkt 3 schronienie https://kocipazur.org/index.php?id=992 kryty blachą.
Pozdrawiam
Aneta
Aneta
W takim razie powinien się przydać.Aneta pisze:Domek 85x55x75 cm, taki jak w pkt 3 schronienie https://kocipazur.org/index.php?id=992 kryty blachą.

Bardzo się przyda
Czy mogłabyś napisać na fundacja@kocipazur.org ? Wtedy umówiłybyśmy się jakoś na przekazanie konkretniej.