Dziczek
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- KrisButton
Miesiąc, a wydaje się mi, że minęło ich już kilka, każdy dzień staram się jak najbardziej wypełniać różnymi czynnościami, ale i tak przychodzi wieczór, gdy kładę się a przede mną stoi krzesło, puste. To na nim przez dobre kilka miesięcy Dziczek najczęściej leżał, wieczorem przychodził na brzuszek, głaski i barankowe całusy, a noc przesypiał na krześle.
Tak bardzo bardzo bardzo tęsknię, za moim Dzidzi, tak bardzo mocno brakuje mi Go.
Tak bardzo bardzo bardzo tęsknię, za moim Dzidzi, tak bardzo mocno brakuje mi Go.
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
Synuś, Dziczek,Maksima,Gacuś, Kajtuś P, Inka i Ibis w moim sercu i pamięci, na zawsze.
- KrisButton
Czekam na Ciebie każdego dnia, każdej nocy o Tobie śnię...
Serce moje tęskni ogromnie i bardzo mocno kocha Cię!
Smutno i pusto mi bez Ciebie, myślami wciąż przy Tobie trwam.
Kochać Cię będę zawsze i wszędzie, gdziekolwiek jesteś tu, czy tam...
Serce moje tęskni ogromnie i bardzo mocno kocha Cię!
Smutno i pusto mi bez Ciebie, myślami wciąż przy Tobie trwam.
Kochać Cię będę zawsze i wszędzie, gdziekolwiek jesteś tu, czy tam...
- KrisButton
"Czas spędzony z kimś, kogo kochamy, nigdy nie będzie stracony. Zostaje z nami na zawsze." ktoś to powiedział znany, ja mało znany jestem i powtarzam to samo.
Dzidziu, tęsknię
Dzidziu, tęsknię