Rzeczy do przekazania

Formy pomocy dla "Pazurków" i nie tylko!

Moderator: Rita

lwicaa

Post autor: lwicaa »

A ja chciałam przekazać/ zapytać o pracę dodatkową w formie konsultantki <link wycięty>. Czy coś takiego ma sens? W sensie taka praca dodatkowa? Czy faktycznie, jak się zaangażuje człowiek, to może zyskać fajny zarobek i rabaty nawet do 45%? Co możecie więcej mi napisać w tym temacie?

Edit admin: link usunięty
Ostatnio zmieniony 18 cze 2021, 12:49 przez lwicaa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
saszka
Babcia Wierzba

Post autor: saszka »

lwicaa pisze:A ja chciałam przekazać/ zapytać o pracę dodatkową w formie konsultantki <link wycięty>. Czy coś takiego ma sens? W sensie taka praca dodatkowa? Czy faktycznie, jak się zaangażuje człowiek, to może zyskać fajny zarobek i rabaty nawet do 45%? Co możecie więcej mi napisać w tym temacie?
Lwicaa, otrzymujesz pierwsze i ostatnie ostrzeżenie za spam/reklamę/pisanie nie na temat. Link usuwam, za kolejny taki post Twoje konto zostanie zbanowane.
If cats looked like frogs we'd realize what nasty, cruel little bastards they are. Style. That's what people remember.
Awatar użytkownika
Maciej

Post autor: Maciej »

Cześć!

Wymieniamy drapak. Nasz dotychczasowy drapak można by wykorzystać, ale po generalnej renowacji. Będziemy go niebawem wystawiać z domu. Ale może ktoś ma na tyle energii i talentu, że chciałbym taki wymagający naprawy drapak przygarnąć: Zdjęcia drapaka

Drapak kupiony kilka lat temu w zooplusie: Link do zooplusa

Używany jest przez kotki u których nie stwierdzono żadnych zaraźliwych chorób.
ODPOWIEDZ