Beti
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Beti czuje się bardzo dobrze! Rany wyglądają dobrze, za 2 tygodnie będzie miała zdjęte szwy. Dostała antybiotyk, w czwartek będzie miała podany ostatni. Generalnie sam zabieg nie zrobił na niej szczególnego wrażenia
Apetyt dziewczynie dopisuje, grandzi jak dotychczas
Miałyśmy tylko problemy z kołnierzem, gdyż Beti dostała początkowo za duży... Ale aktualny świetnie leży
Zdjęcia wrzucę niebawem!
Dla mnie Betina, pomimo utraty uszu pozostaje tą samą wspaniałą krówką! Najpiękniejszą na świecie! Kocham ją za to jaka jest, jakim cudownym kotem jest <3 Niepełnosprawność czyni ją jedynie bardziej wyjątkową

Dla mnie Betina, pomimo utraty uszu pozostaje tą samą wspaniałą krówką! Najpiękniejszą na świecie! Kocham ją za to jaka jest, jakim cudownym kotem jest <3 Niepełnosprawność czyni ją jedynie bardziej wyjątkową

U Betinki wszystko dobrze! Już minął ponad miesiąc od zabiegu a Becia już kompletnie o nim zapomniała! Rany pięknie zagoiły się, szwy są zdjęte
Brak uszu nie stanowi dla dziewczyny żadnego problemu a nawet czyni ja bardziej wyjątkowa.
Becia przeszła ogromna zmianę emocjonalna. Z przestraszonego, zwiniętego kłębka stała się bardzo odważna koteczka! Ostatnio obroniła Świstaka przed Nuggetsem
Bardzo obawiałam się jak Malutka odnajdzie się w stadzie rezydentów o specyficznych charakterach… Największa trudność w akceptacji dziewczyny miał Tristan. Aktualnie ma do niej obojętny stosunek. Z pozostałymi kocimi chłopakami ma poprawne stosunki 
Zdrowotnie Becia ma się dobrze!
Zdjęcia pojawia się wkrótce

Becia przeszła ogromna zmianę emocjonalna. Z przestraszonego, zwiniętego kłębka stała się bardzo odważna koteczka! Ostatnio obroniła Świstaka przed Nuggetsem

Zdrowotnie Becia ma się dobrze!
Zdjęcia pojawia się wkrótce

Ostatnio zmieniony 16 sty 2023, 7:08 przez Johanna, łącznie zmieniany 1 raz.