"Idulka ma się bardzo dobrze

Moderatorzy: crestwood, Migotka
Z Idulka wszystko jak najlepiej! Kot, który bał się własnego cienia aktualnie jest ulubienica całej rodziny! Wszyscy ją kochają, a Idka kocha wszystkich. Już nie ma swojego ulubionego miejsca do spania, bo śpi z każdym z domowników po trochugoście w domu - Idka pierwsza ich wita swoim radosnym mruczeniem. Nie wiem jak opisać zmianę, która u niej zaszła ale jest ona ogromna. Przez to że musiałyśmy się przeprowadzić Idulka zyskała nowego czworonożnego przyjaciela - uwielbia psa, który wpada czasami z wizytą do niej do domu. Spędzają wtedy cały czas razem, Idą z nim śpi, bawi się, przytula się do niego, oczywiście potrafi też zaznaczyć kto rządzi w domu - a wiadomo królowa jest tylko jedna!
![]()
Nie wiem jak mam Wam, całej fundacji dziękować za taką przyjaciółkę, pociecha i nowego członka rodziny! Nie rozumiem ludzi, którzy żyją sami bez swoich małych przyjaciół
Co do stanu zdrowia, Idka nie choruje, koci katar - Idka nie pamięta co tomamy co prawda jeden problem - Idka nadal lubi sucha karmę (nie mam serca jej tego odmówić) no i nie jest zbyt energiczna i ruchliwa kotka przez co jest z tych „puszystych futrzakow” - ale ona jakoś się tym nie przejmuje!
Jeszcze raz dziękuję za takie szczęście! I róbcie to dalej i dawajcie innym tyle szczęścia!!
Pozdrawiamy razem z Idulcem