Kolorowe kruszynki
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Od soboty zaczęło się pogarszać 3 maluchom, dostały biegunek i w niedzielę doszły wymioty , czarnemu, biało-rudemu i Biszkopcikowi. Wczoraj zawieźliśmy maluchy do kliniki, zostały tam na noc, niestety Biszkopcik nie dał rady
Zmarł dzisiejszej nocy......
Brykaj szkrabku za TM [*]
Pozostałe bąble lepiej, chociaż o Czarnego trzeba powalczyć, bo jest najbardziej kiepski. Test wykluczył PP.
Strasznie mnie to dobiło

Brykaj szkrabku za TM [*]
Pozostałe bąble lepiej, chociaż o Czarnego trzeba powalczyć, bo jest najbardziej kiepski. Test wykluczył PP.
Strasznie mnie to dobiło

25.02.2011r. Diesel[*] tęsknie.........
22.09.2012r. Frodo [*] do zobaczenia Przyjacielu
- fuerstathos
Z poniedziałku na wtorek czarnuszek miał kryzysową noc, kociak całkowicie zrezygnował z walki widać było to w jego oczach:( co się nad nim napłakałam to moje, ale chyba sobie to wziął do kociego serduszka bo od wtorku się dźwignął. Jest lepiej ale nie super. Rudo-biały sporo go wyprzedza mimo że był mniejszy teraz go przerósł je więcej, czarnego muszę zmuszać, żeby zjadł coś więcej niż suche po którym za wolno przybiera. Dzisiaj maluch po raz pierwszy się bawił
Pozostała 5 roznosi pokój i wcale mi się to nie podoba
Jutro wrzucę nowe foty.

Pozostała 5 roznosi pokój i wcale mi się to nie podoba

Jutro wrzucę nowe foty.
Witam Wszystkich
Jestem nowa - jeszcze z metką
Trafiłam tutaj zupełnie przypadkowo szukając kociaka, którego mogłabym przygarnąć, i ciągle tu zaglądam - to silniejsze ode mnie.
Bez wazeliny - jesteście Wielcy
Na początek wzruszył mnie do łez wiersz "Jesień", a potem to już musiałam, z potrzeby serca, buszować, żeby zapoznać się z fundacją.
Pełny szacunek
Opiekujemy się przygarniętym kocurkiem Florkiem (jego foto umieściłam w galerii), kochamy go i nie wyobrażamy sobie życia bez kota.
Teraz trafiłam na kolorowe kruszyny i strzelił piorun, albo amor i zaadoptowałam wirtualnie jednego z kociaków.
Anastazjo ! Wiem, że masz mnóstwo roboty, ale daj parę nowych fotek
Może będzie na nim "mój kotek".
Czy wszystko z nimi w porządku ?? Co z najsłabszym czarnuszkiem ?? Walczy ??
A reszta brygady ?? Jedzą dobrze ?? Zdrowe ?? Rosną ?? Chyba tak skoro domek Ci roznoszą
ale chciałam się upewnić
Trzymam kciuki !!! A do Was lecą moje serdeczne myśli
pozdrawiam

Trafiłam tutaj zupełnie przypadkowo szukając kociaka, którego mogłabym przygarnąć, i ciągle tu zaglądam - to silniejsze ode mnie.
Bez wazeliny - jesteście Wielcy

Na początek wzruszył mnie do łez wiersz "Jesień", a potem to już musiałam, z potrzeby serca, buszować, żeby zapoznać się z fundacją.
Pełny szacunek

Opiekujemy się przygarniętym kocurkiem Florkiem (jego foto umieściłam w galerii), kochamy go i nie wyobrażamy sobie życia bez kota.
Teraz trafiłam na kolorowe kruszyny i strzelił piorun, albo amor i zaadoptowałam wirtualnie jednego z kociaków.
Anastazjo ! Wiem, że masz mnóstwo roboty, ale daj parę nowych fotek

Może będzie na nim "mój kotek".
Czy wszystko z nimi w porządku ?? Co z najsłabszym czarnuszkiem ?? Walczy ??
A reszta brygady ?? Jedzą dobrze ?? Zdrowe ?? Rosną ?? Chyba tak skoro domek Ci roznoszą

Trzymam kciuki !!! A do Was lecą moje serdeczne myśli

pozdrawiam

"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette
Colette
Nadałam maluchom imiona wreszcie
1. Kenzo (rudy)
2. Otello (biało -rudy)
3. Aramis (czarny)
4. Flavia (biało-grafitowa)
5. Iwo (1 z burasków)
6. Sasza (2 burasek)
7. Carita (biało-bura dziewczynka)
Teraz newsy:
Wczoraj w nocy Kenzo dostał biegunki wodnistej, my już
i skończyło się na tym, że wywalił z siebie żywą obleśną glistę
rano niby było lepiej, ale po powrocie do domu zaczął przelewać się przez ręce więc w te pędy do Poznania i maluch wylądował na kroplówce, teraz odsypia bidulek.
Wzięłam też kontrolnie Aramisa na kontrole, bo jakiś taki chudy ciągle i okazało się, że nie przytył ani grama odkąd do nas trafił:( od dzisiaj wchodzimy z dokarmianiem strzykawką bo inaczej nie da rady.
A teraz na osłodzenie kilka fotek brzdąców
Elegantka

Dowód na to, że Aramis jest przyjazny dla zwierząt

Otello i sporty ekstremalne

i znowu Otello w natarciu

Kocia miłość

No i co robisz fote, pozwolił Ci kto?????

1. Kenzo (rudy)
2. Otello (biało -rudy)
3. Aramis (czarny)
4. Flavia (biało-grafitowa)
5. Iwo (1 z burasków)
6. Sasza (2 burasek)
7. Carita (biało-bura dziewczynka)
Teraz newsy:
Wczoraj w nocy Kenzo dostał biegunki wodnistej, my już

Wzięłam też kontrolnie Aramisa na kontrole, bo jakiś taki chudy ciągle i okazało się, że nie przytył ani grama odkąd do nas trafił:( od dzisiaj wchodzimy z dokarmianiem strzykawką bo inaczej nie da rady.
A teraz na osłodzenie kilka fotek brzdąców

Elegantka

Dowód na to, że Aramis jest przyjazny dla zwierząt

Otello i sporty ekstremalne

i znowu Otello w natarciu

Kocia miłość

No i co robisz fote, pozwolił Ci kto?????

To niby ja jestem ta "pani"
Niestety, wciąż jeszcze kombinuję, żeby wstawić obrazek, ale mi nie wychodzi
Podobno ranek jest mądrzejszy od wieczora (a noc to już chyba jest zupełnie niemądra) i jutro spróbuję od nowa.
Baaaaaardzo dziękuję za foty
Widać, jak maleństwa wydobrzały
Niestety, wciąż nowe kłopoty
Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno

Baaaaaardzo dziękuję za foty

Widać, jak maleństwa wydobrzały

Niestety, wciąż nowe kłopoty

Trzymam kciuki bardzo bardzo mocno

"Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy."
Colette
Colette