Cud narodzin....
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- fuerstathos
Bardzo miło mi poinformować , ze cała czwórka kotków wraz z mamą znalazły opiekunów wirtualnych ! Przesyłam majla wolontariuszce na pw, bardzo prosiłabym o kontakt z nimi( zdjęcia , info) bo państwo ci mają sami 4 koty a mimo to regularnie sa opiekunami wirtualnymi któregoś z naszych kotów. Nie musze dodawać, ze teraz w przypadku całej rodzinki to spory wydatek...
Bardzo dziękujemy Pani Ani i Łukaszowi!
Bardzo dziękujemy Pani Ani i Łukaszowi!
- fuerstathos
Natura jest okrutna
najmniejsza kruszynka, ta biało-bura dziewczynka, nazwaliśmy ja Amelka walczy o życie
2 dni temu przestała normalnie ssać matkę i zaczęła tracić na wadze. Dzisiaj już karmie ją tylko ja. Z jednej strony na pewno przyplątał się wirus a z drugiej to może być wada genetyczna. Nie wiemy na czym stoimy:(
Reszta rodzeństwa ma się dobrze, zaczynają chodzić. Mam nadzieję że tym razem uda nam się oszukać naturę...

Reszta rodzeństwa ma się dobrze, zaczynają chodzić. Mam nadzieję że tym razem uda nam się oszukać naturę...
25.02.2011r. Diesel[*] tęsknie.........
22.09.2012r. Frodo [*] do zobaczenia Przyjacielu
Mocno trzymamy!!!

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
Wczoraj nawadnialiśmy Amelkę podskórnie i dzisiaj jest już cieplejsza, czyli poprawiło się krążenie. Rano zjadła 4ml mleka. Połyka świadomie, więc jest cień nadziei. U takich maluchów nigdy nie wiadomo jak będzie:(

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
Amelka zgasła dzisiaj po południu
[']['][']
tak bardzo żal kiedy odchodzi takie maleństwo, a ja nie mogę nic zrobić, reszta bąbli jest w świetnej formie. Najbardziej do całej sytuacji pasuje mi wada genetyczna, bo ona przestała się rozwijać.

[']['][']
tak bardzo żal kiedy odchodzi takie maleństwo, a ja nie mogę nic zrobić, reszta bąbli jest w świetnej formie. Najbardziej do całej sytuacji pasuje mi wada genetyczna, bo ona przestała się rozwijać.