Szczęśliwa szóstka :)

Nasi podopieczni szczęśliwie wyadoptowani :)

Moderatorzy: crestwood, Migotka

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

Koteczki wystawiona na naszej stronie z inforamcją, że jeszcze nie do wydania ale można już kontaktowac się z Toba. Pytanie; czy mama tez będzie szukała domku i czy jest jakiś przybliżony termin jej sterylizacji??
Awatar użytkownika
Katka

Post autor: Katka »

Szczerze nie mam pojecia...zamierzam w tym tygodniu wybrać się z potworami do Żanety...moze powie ile mają i ile muszą być jeszcze karmione...Kijanki raczej nie uda mi się zabrać...Kotka jest spokojna...ale przestraszona....chodzi już koło mnie i nawet zasypia ale wali po rękach jak tylko się wyciagnie dłoń (aż wstyd mi je pokazywać) :( kotka jest śliczna wstawie jutro fotki...
Maluchy dziś wcinały kurczaka z takim apetytem,że aż na siebie warczały wydzierając malutkie skrawki :)
Awatar użytkownika
fuerstathos

Post autor: fuerstathos »

Adolfina, mimo iż miała zaledwie 8 mies. gdy do nas trafiła, przez 3 mies. nie pozwoliła się pogłaskać. Teraz mieszka przed blokiem i wygląda na zadowoloną. Być może dla Kijanki również będzie lepszą opcją powrót pod blok.
Obrazek
Awatar użytkownika
Katka

jestem już raczej bliżej tego niż szukania jej domku....Kija mi troche ufa...mogę wszystko robić z małymi..sprzątać koło niej...nawet zaczyna się kłaść w pobliżu i mnie obwąchuje....ogólnie zaakceptowała moją obecność...juz nie ucieka...ale to chyba trochę za mało...Pawła np dwa razy zaatakowała...Misimy z małymi jechać do Żanety a ciągle nie mozemy się umówić z odpowiednim terminem..jak będzie wiadomo ile mają potwory to Kijankę trza ciachnąć..ma zapewnione miejsce na czas kubraczka albo u mnie albo u karmicielki...i wypuścic...dobre chociaż to, że wiem, ze opiekę pod blokiem będzie miała dobrą...

Ps..nie słyszałyście może o tym, że zagineła komuś kotka na Starym Mieście w Poznaniu. Biała w rudo szare łaty...bardzo miziasta i lgnąca do człowieka??? Niestety trafiła na podwórko moich rodziców przy ulicy królowej Jadwigi...nie chce żeby jako kolejny kot z tej ulicy zginęła pod kołami...Kicia troche nie moze się odnaleźć na podwórku...
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

Najlepiej rozwiesic ogłoszenia w poblizu , że takiego kotka znaleziono, to najpewniejsza metoda szukania właściciela.
Awatar użytkownika
Katka

W związku z tym, ze maluchami zaczyna się interesować parę osób musze im się postarać o jak najlepszy PR ::
Może o wszystkich najpierw
Małe samochodziki maja ok 5 miesiecy wg Żanety, zostały już raz odrobaczone i 2/3 z nich korzysta już z kuwety w pełni profesjonalnie :cool: Poza tym mają przeogromny apetyt...jak tylko zjedzą swoje to zjadają też matce....nie wiem gdzie to mieszczą :twisted:
a tu sprawczyni całego zamieszania Kijanka

Obrazek

Obrazek
Najpierw Punto
Mały przystojniacha lubi psocić ale w miarę rozsadku, największy wagowo i najbardziej stabilny emocjonalnie :twisted: umaszczenie pewnie za mamusią
Obrazek

Obrazek

Escorcik
mały rozbrykaniec pierwszy do miziania i głaskania, pięknie korzysta z kuwetki, bez problemu zdobył drapak
Obrazek

Obrazek

ostatni chłopak Cee'd (oczko)
należy do tych mizistych ale z odpowiednia domieszką ADHD, uwielbia maltretowac rodzeństwo razem z Ibizą
Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 cze 2010, 18:40 przez Katka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Katka

to teraz dziewczynki ::

Vectra
kiedyś najspokojniejsza z całej szóstki i najmniejesza, ale ma najpiękniejszy traktorek i obecnie pokazuje jaka z niech psota
Obrazek

Obrazek

Bora (Omisia :: )
mała pięknotka, wszyscy się zachwycają jej urodą, ale psocić też potrafi, potrafi pokazac chłopakom gdzie ich miejsce...
Obrazek

Obrazek

Ibiza
największa krzykaczki i dominantka w stadzie, wejdzie na głowę każdemu, nawet hałasujący odkurzacz jej nie straszny...jako pierwsza pokazała małym, że człowiek jest fajny i pokazuje to nadal, i nie sposób nie wspomnieć o wielkiej pasji do polowań na myszkę

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 10 cze 2010, 18:41 przez Katka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Katka

spełniłam sie osttanio fotograficznie to powklejam :twisted:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
maja

Post autor: maja »

Cudowne ::
Awatar użytkownika
fuerstathos

Post autor: fuerstathos »

Katka pisze: Małe samochodziki maja ok 5 miesiecy wg Żanety (...)
według mnie mają znacznie mniej, niż 5 miesięcy ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Katka

eeee no dobra :P 5 tygodni miało byc :)
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Piękne są. Ibiza ma chwilami nosek jak taki mały prosiaczek ;) ale i tak nikt nie jest w stanie przebić Bora, zupełnie jakby go ktoś pomalował, cudo ::
Awatar użytkownika
Katka

Bora to kobietka :twisted:
Awatar użytkownika
brynia

Post autor: brynia »

Ups, ale gafa :oops: nie mam pojęcia jakim cudem wyczytałam, że to chłopak. Nie zmienia to jednak faktu, że nosek ma niesamowity :)
Awatar użytkownika
Katka

oj ma :) a charakter prawdziwej damy :)
ODPOWIEDZ