bardzo śmieszne ale bardziej to działa jak mozęmu temu kotu odebrać psa....przyszły właściciele sie chyba nie zgłąszają bo świadomosc zakupu akity na wyposażeniu ich pewnie przeraża
a właśnie chciałam to cudo wklepic
zawsze widziałą w Ibizie nadzwyczajny talent
Oko niestety pozostaje w tyle za siostrą...wpadłu juz pare razy do wanny pełnej wody ale zawsze z pianą i chyba mu brzoskwiniowy płyn nie odpowiadał
Rany, gdyby ktoś mi powiedział, jakie cudne koty mi się trafią, to bym nie uwierzyła w to swoje szczęście!
Piksla trudniej mi pokazać, chociaż może uda mi się też nagrać filmik - bo on ma niesamowite zdolności dyplomacji i nawiązywania przyjaźni. Odpowiada u nas za oswajanie Kraksy.
Kurczę, Punto by tu nam pasował... to taki fantastyczny kot! Katka, nie chcesz się na Kraksę wymienić?
pantea pisze:cudny filmik! A gdzie gumowa kaczuszka do zabawy?
Potem jej wrzuciłam jeszcze piłeczkę, ale mi karty pamięci nie starczyło. Ale ciąg dalszy nastąpi, bo ostatnio co wchodzę do łazienki, to Ibi wskakuje do wanny, patrzy wymownie to na mnie to na kran i się nadziera, że mam puścić wodę wreszcie, bo ona będzie teraz pływać...
Jak nie napuszczam wody, to sprawdza w zlewie, czy nie zalałam przypadkiem garnka po makaronie.
Jak nie ma garnka, to w akcie desperacji usiłuje się wykąpać w miseczce z wodą do picia.