Dom potrzebny od zaraz :((
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- fuerstathos
... no własnie w tym problem...
Moje serce jest pojemne i znalazłoby sie miejsce dla niejednego burego-szarego-rudego kociaka, ale dom... nie bardzo, dlatego trzymam kciuki aby Lolek znalazł dobry, kochający dom - na dobre i złe!
Ale o rudym kocie naprawde marzyłam i... kto wie. TYm razem pass, ale zobaczymy co nam zycie wolontariackie przyniesie
Póki co fakt- Koko zostaje u mnie. Dalej kto-co-jak...zobaczymy...

Ale o rudym kocie naprawde marzyłam i... kto wie. TYm razem pass, ale zobaczymy co nam zycie wolontariackie przyniesie

Póki co fakt- Koko zostaje u mnie. Dalej kto-co-jak...zobaczymy...

Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
siedzę własnie u dentysty i ryczę. kuewski świat.
„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Chrumuś przyjacielu ['] 11.04.2013
Bury, Bati, Rudy, Chispa, Gypsy - 2012
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Chrumuś przyjacielu ['] 11.04.2013
Bury, Bati, Rudy, Chispa, Gypsy - 2012
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Bardzo bardzo mi przykro ;( brak słów ;(
Spoczywaj w spokoju Lolku [*]
ryczę ...
To jest nie do uwierzenia, co za do jasnej cholery człowiek, żeby swojego kota po 8 latach zostawić ;( Boże jakbym zrobiła coś takiego to bym .... ah w życiu by mi nie przyszło do głowy zrobić coś takiego mojej Kici ... Boże ;(
Spoczywaj w spokoju Lolku [*]
ryczę ...
To jest nie do uwierzenia, co za do jasnej cholery człowiek, żeby swojego kota po 8 latach zostawić ;( Boże jakbym zrobiła coś takiego to bym .... ah w życiu by mi nie przyszło do głowy zrobić coś takiego mojej Kici ... Boże ;(
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."