Pomagamy w znalezieniu domku dla cudownego kociaka, którego robocz nazwaliśmy Kotulinek Bo się ciągle przytula
Kociak ma ok. 5 miesięcy.
Uwielbia ludzi, przytula się nawet do kogoś, kogo widzi pierwszy raz. Głośno mruczy, pozwala się nosić na rękach. Ładnie dogaduje się z innymi kotami, nie boi się niedużych psów.
Ale Kotulinek ma już zaklepany nowy domek
Dziś miał wizytę przedadopcyjną, wcale się nie zestresował, poprzytulał się do wszystkich chętnych i na początku grudnia się przeprowadzi do nowego domku
yyyyy ... nie wiem, co powiedzieć ... nie znam co prawda powodów decyzji więc może nie powinnam się wtrącać ale ... jak słyszę coś takiego to mnie krew zalewa, mam ochotę mordować i łzy się cisną do oczu :/
"Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem."
A taki śliczny... Normalnie wygląda jak braciszek Lili(Bereniki). Mam nadzieję, że szybko znajdzie nowy, kochający domek... i przede wszystkim odpowiedzialny.
„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”