Zarejestrowałam się na forum żeby uprzejmie donieść, że Garfield stał się posiadaczem mnie i mojego TŻ. Tak, trzeba zaznaczyć że to on ma nas a nie my jego. Widok TŻ rozpłaszczonego na podłodze i próbującego przymilać się do G. jest bezcenny:)Kotek jest u nas od wczoraj i jesteśmy w szoku jaki to cywilizowany zwierz. Grzeczniutki, łaszący się, ciuchutki, nie należy do kotów wysoko latających:)żeby wskoczyć na łóżko potrzebuje kilku minutowych zaproszeń i przekonywań. Jest przepiękny, nie można się na niego napatrzeć. Jestem baaaardzo wdzięczna Pani Agnieszce że zgodziła się na adopcję:D
Bardzo dziękuję za ciepłe słowa,obiecuję że jak tylko przywrócą mi transfer to wrzucę jakieś zdjęcia tego smyka. Nie miałam za dużego doświadczenia z kotami i nie wiem czy moja radość nie jest za wczesna ale on jest taki grzeczny aż trudno uwierzyć! Dziś został na kilka godzin sam.Swoje sprawy załatwił od razu w kuwecie nigdzie po za,meble bez draśnięcia korzysta tylko z drapaka, jak wróciłam to przywitał mnie w drzwiach i już nie odstępował na krok, ja sie pytam gdzie on był przez całe moje życie;)
Przecież ja napisałam, że to kot idealny Cieszę się, że tak dobrze się u Was czuje, on zasługuje na wszystko co najlepsze. Z reszta jak każdy futrzak....
25.02.2011r. Diesel[*] tęsknie.........
22.09.2012r. Frodo [*] do zobaczenia Przyjacielu