Potomki Sz...ylkrety
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- adrianna.nowak
Widze,że Gypsy ma takie zagrywki jak Bati.
Tej jak się załączy humorek na przytulanko to jej opanować nie można!
Włazi wszędzie gdzie się da i gdzie się NIE DA! Poddaje się wtedy zupełnie..
Przy tym ma jakieś takie zagrywki że zaczyna ssać jakąś część mojego ubioru tak jakby się do cyca dorwała...
Gypsy i Chispa wracają do Ciebie Aniu?;>
Przy tym ma jakieś takie zagrywki że zaczyna ssać jakąś część mojego ubioru tak jakby się do cyca dorwała...
2012 - Czesia, Miętka, Rudy, Cykoria, Mela i Kredka [*]
2013 - Leoś, Beza
2014 - Barton
2014/2015 - Tito
2013 - Leoś, Beza
2014 - Barton
2014/2015 - Tito
W końcu to rodzeństwo
Wrzucam nowe zdjęcia, niech się ktoś w nich wreszcie zakocha bo nie oddam
Piąteczka
I siostrzana miłość
Gypsy objęła we władanie leże Smoczycy

Wrzucam nowe zdjęcia, niech się ktoś w nich wreszcie zakocha bo nie oddam

Piąteczka

I siostrzana miłość

Gypsy objęła we władanie leże Smoczycy

Ostatnio zmieniony 09 wrz 2012, 18:32 przez Nosferatu, łącznie zmieniany 3 razy.
"Teraz prędko, zanim do nas dotrze, że to bez sensu" Król Julian 

Jaaaaaaaakie piękne <3 A one się tak bardzo kochają, że lepiej ich nie rozdzielać? Jak myślisz? Widzę, że już pełen luzik 

„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Chrumuś przyjacielu ['] 11.04.2013
Bury, Bati, Rudy, Chispa, Gypsy - 2012
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Ja to mam nadzieję, że takie cudowne koteczki wyadoptują się do tego czasuadrianna.nowak pisze:Widze,że Gypsy ma takie zagrywki jak Bati.

„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
- adrianna.nowak
Jak wiadomo dwupak zawsze najlepszy Gypsy najbardziej na świecie potrzebuje człowieka, naprawdę mam wrażenie że dla niej priorytetem jest osoba, która będzie ją miętosić, drapać, nosić i w nią się wtulać. Chispa ma swoje momenty kiedy sama przychodzi po pieszczoty, poza tym idąc przykładem Gypsy mruczy jak tylko ona zaczyna. Sądzę że byłaby bardzo dobra na dokocenie i lepiej dla niej żeby miała towarzystwo. Nie są straszliwe ze sobą zżyte, tak samo tulą się do siebie nawzajem jak i do Smalca.
Kciuki trzymajcie bo naprawdę dziewczyny są bardzo bardzo proludzkie i równie dobrze wychowane kuwetkowo.
Kciuki trzymajcie bo naprawdę dziewczyny są bardzo bardzo proludzkie i równie dobrze wychowane kuwetkowo.

To dopiszę w zeszycie wizyt
Daj znać tylko gdzie byłaś i jaki preparat na robale dostały
Myślę, że w niedzielę około południa będzie wizyta u Ciebie, ale wszystko jeszcze do potwierdzenia!

Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
- adrianna.nowak
Dzielne dziewuszki... można by na facebooku jakoś odnowić ich adopcje (wrzucić ponownie na tablice), bo zaraz pójdą w zapomnienie.
Łeee, ja zapomniałam W&B zważyć u Weta ale myślę,że oba sporo urosły. Nie wiem czym jest to spowodowane, ale u Bati jest tak duży progres, którego się w takim stopniu nie spodziewałam... Powiedziałabym raczej,że to Bury będzie Kotem chodzącym swoimi drogami, ona natomiat 3/4 wspólnie spędzone czasu łazi po mnie jak oszalała. Myślę,że podobnie mogłoby być z Chispą - oby. A Bury od kilku dni to potrzebuje człowieka tylko do otwierania drzwi na większą powierzchnię i dawania jedzenia, grrr.
Łeee, ja zapomniałam W&B zważyć u Weta ale myślę,że oba sporo urosły. Nie wiem czym jest to spowodowane, ale u Bati jest tak duży progres, którego się w takim stopniu nie spodziewałam... Powiedziałabym raczej,że to Bury będzie Kotem chodzącym swoimi drogami, ona natomiat 3/4 wspólnie spędzone czasu łazi po mnie jak oszalała. Myślę,że podobnie mogłoby być z Chispą - oby. A Bury od kilku dni to potrzebuje człowieka tylko do otwierania drzwi na większą powierzchnię i dawania jedzenia, grrr.
2012 - Czesia, Miętka, Rudy, Cykoria, Mela i Kredka [*]
2013 - Leoś, Beza
2014 - Barton
2014/2015 - Tito
2013 - Leoś, Beza
2014 - Barton
2014/2015 - Tito
Chispa otworzy się tym szybciej, im prędzej znajdzie osobę która będzie miała czas tylko dla niej. Już nieśmiało pomiałkuje żeby ją pogłaskać rano i wieczorem razem ze wszystkimi leci za mną do łazienki po swoją porcję głasków, oczywiście jest traktowana z priorytetem bo reszta i tak wymusi na mnie co chce
Aniu kiedy i komu mam przekazać dzieciarnię, wiesz może?

Aniu kiedy i komu mam przekazać dzieciarnię, wiesz może?

Wszystko będziemy wiedziały najpóźniej w niedzielę. Dziewczyna od Gypsy się wycofała. "Znalazła" kota.
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Mhm mam nadzieję, że nie znajdzie kota w worku.
Nasze dziewczyny są w pełni przetestowane na wszelkie bodźce, przynajmniej wiadomo co się potem bierze.
Jak nie znajdą domu w czasie mojego urlopu to je z wielką radością przyjmę do siebie, ponownie na tymczas. Są cudowne. Obydwie.
Nasze dziewczyny są w pełni przetestowane na wszelkie bodźce, przynajmniej wiadomo co się potem bierze.
Jak nie znajdą domu w czasie mojego urlopu to je z wielką radością przyjmę do siebie, ponownie na tymczas. Są cudowne. Obydwie.