zapomniałabym: Tora w poszukiwaniu cyca, trafił na włochate bambosze:
Poza tym jest piękny I lubi pozować Zupełne przeciwieństwo tego, jaki był kiedyś Dzięki tej niesymetrycznej plamce na nosku i okolicach, wygląda niczym aktor odgrywający role. Dodatkowo, kiedy jest senny, zamienia się w Chińczyka
Morri pisze:Dzieciaki dostały szeleszczący tunel ja się głupia, doczekać nie mogłam kuriera, a one - owszem - obejrzały, powąchały, pomacały i koniec pieśni
Bo to nieodpowiednia chwila- tak w ciągu dnia gdy nikomu nie przeszkadza... U nas szeleszczący tunel stał się główną atrakcją w środku nocy kiedy to musiałam spać na kanapie w pokoju gdzie ten tunel był dzięki czemu w pełni mogłam docenić jego możliwości szeleszczące;)
Szeleszczący tunel w połączeniu z torem z kulką w środku to są dopiero atrakcje nocne , zawsze jeszcze można przecwałować przez łóżko i tym samym zaprosić do zabawy najlepsza pora 5 rano
Szczytem szczęścia dla kota jest uwaga, rozmowa, pieszczoty i miłość ze strony człowieka; a dla ludzi nic nie może być pochlebniejszego niż przywiązanie istoty tak dalece niezależnej.
Morri pisze:Dzieciaki dostały szeleszczący tunel ja się głupia, doczekać nie mogłam kuriera, a one - owszem - obejrzały, powąchały, pomacały i koniec pieśni
Bo to nieodpowiednia chwila- tak w ciągu dnia gdy nikomu nie przeszkadza... U nas szeleszczący tunel stał się główną atrakcją w środku nocy kiedy to musiałam spać na kanapie w pokoju gdzie ten tunel był dzięki czemu w pełni mogłam docenić jego możliwości szeleszczące;)