Chanel - koteczka skopana przez ludzi
Moderatorzy: crestwood, Migotka
Dziś mamy kryzys. Chanel jest osowiała, niechętnie je. Pewnie wszystko ją boli. Na szczęście temperatura w normie. Oprócz bólu z pewnością dokucza "grający" nosek, w którym ciągle jeszcze coś zalega. Raz po raz spływa jakiś skrzep
Ale. Zaraz idziemy podać antybiotyk i będziemy się raczyć pasztetem od Fufu 

Jest kupa
całkiem spora
mierzenie temperatury termometrem posmarowanym parafiną chyba pomogło
niestety w kupie były robale
ciągle walczę, by skończyła jeść papkę z antybiotykiem. Różne wariacje smakowe. Chyba jednak jedzenie boli

ciągle walczę, by skończyła jeść papkę z antybiotykiem. Różne wariacje smakowe. Chyba jednak jedzenie boli

"(...)Nie jesteś jednak tak bezwolny, A choćbyś był jak kamień polny, Lawina bieg od tego zmienia, Po jakich toczy się kamieniach."
Przy takiej opiece
kotka stanie na cztery łapy w try miga
i należy jej się superrrr domek
aby mogła szybko zapomnieć o swych przykrych przeżyciach. Trzymam kciuki aby małej się powiodło 

Szczytem szczęścia dla kota jest uwaga, rozmowa, pieszczoty i miłość ze strony człowieka; a dla ludzi nic nie może być pochlebniejszego niż przywiązanie istoty tak dalece niezależnej.
wlasnie Morri, super domek 

„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Chrumuś przyjacielu ['] 11.04.2013
Bury, Bati, Rudy, Chispa, Gypsy - 2012
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Chrumuś przyjacielu ['] 11.04.2013
Bury, Bati, Rudy, Chispa, Gypsy - 2012
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Hej,
Słuchajcie mam propozycje. Chciałabym zrobić prezentacje w slajdach ze zdjęciami Chanel i z muzyką na youtube. Ponieważ nie chcę by ludzie zapomnieli, chcę by to gdzieś było. Chcę również pokazać proces waszej pracy i weterynarzy oraz wielkiego zaangażowania w to co robicie. Wiem że wiele kotów cierpi w ciszy i samotności, jednak jej przypadek poruszył wiele serc. I mam cichą nadzieję że następnym razem, jeśli któryś z tych ludzi lajkujących i komentujących opisy o Chanel w obecności okrucieństwa zareaguje.
Napiszcie dziewczyny co o tym sądzicie, bo nie będe ściągać zdjęć bez waszej zgody
Słuchajcie mam propozycje. Chciałabym zrobić prezentacje w slajdach ze zdjęciami Chanel i z muzyką na youtube. Ponieważ nie chcę by ludzie zapomnieli, chcę by to gdzieś było. Chcę również pokazać proces waszej pracy i weterynarzy oraz wielkiego zaangażowania w to co robicie. Wiem że wiele kotów cierpi w ciszy i samotności, jednak jej przypadek poruszył wiele serc. I mam cichą nadzieję że następnym razem, jeśli któryś z tych ludzi lajkujących i komentujących opisy o Chanel w obecności okrucieństwa zareaguje.
Napiszcie dziewczyny co o tym sądzicie, bo nie będe ściągać zdjęć bez waszej zgody

Taki film mógłby działać ostrzegawczo. Można wysłać go w ramach promocji ludzkiego traktowania zwierząt do poznańskich podstawówek i gimnazjów. Można na jednym ze slajdów zamieścić informację o karach, jakie czekają na osoby znęcające się nad zwierzętami, także osoby niepełnoletnie. Można podkreślić rolę coraz powszechniejszego monitoringu w identyfikacji osób znęcających się, a takżę banalne proste info tym, że ktoś mógł Cię widzieć gdy męczysz zwierzę, nagrać komórką i wysłać na policję. Można zagrać nawet okrutnym niestety tekstem typu - wyobraź sobie, że ktoś tak pobił Twoje ukochane zwierzę.
Tak na gorąco przyszło mi to do głowy...
Tak na gorąco przyszło mi to do głowy...