Stefan vel kotek głodek
Moderatorzy: crestwood, Migotka
- fuerstathos
fuerstathos pisze:mam dopiero co otwartą małą paczkę fibre
postaram się jakoś do P-nia podrzucić

„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Chrumuś przyjacielu ['] 11.04.2013
Bury, Bati, Rudy, Chispa, Gypsy - 2012
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Ja tez uwielbiam jego luzacki pyszczorek <3
Siemię musiałam odstawić, bo było podejrzenie o reakcję alergiczną, ale teraz po czasie widzę, że to raczej nie była kwestia siemienia tylko kot gubi całe zrudziałe futro, a w to miejsce wstępuje nowe - czarniutkie
Karma fibre RC spowodowała zmasowany atak gigantycznych kup.. Czy ktoś też ją stosował i miał podobne doświadczenia?
Fotusie:
Wracałem po lewatywie bardzo obrażony, ale jaki grzeczny

Jak dostałem amu już się nie obrażałem

Siemię musiałam odstawić, bo było podejrzenie o reakcję alergiczną, ale teraz po czasie widzę, że to raczej nie była kwestia siemienia tylko kot gubi całe zrudziałe futro, a w to miejsce wstępuje nowe - czarniutkie

Karma fibre RC spowodowała zmasowany atak gigantycznych kup.. Czy ktoś też ją stosował i miał podobne doświadczenia?
Fotusie:
Wracałem po lewatywie bardzo obrażony, ale jaki grzeczny

Jak dostałem amu już się nie obrażałem

Ostatnio zmieniony 22 cze 2013, 1:37 przez AniaG, łącznie zmieniany 1 raz.
„Mimo to wolał być nieobecny całkowicie niż być tylko w części i brakującą resztą udawać. Dlatego był tak niezwykły dla ludzi, którzy go znali. Jeśli znalazł się w ich pobliżu, był dla nich całym sobą. Albo nie było go w ogóle.”
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Po ataku całego stada włosów Vespiś dostaje tą karmę, a reszta też się domaga
Wszyscy mają większe coopale, ale to dobrze, bo wymiata im wszystko z jelit. Jest to szczególnie ważne dla Vespera. Mam wrażenie, że po tygodniu jedzenia tej karmy, nareszcie pozbył się zalegającego filcu i to co teraz znajduje w coopalach (tak, tak, mam nowe hobby, troszkę ...mroczne..grzebię w odchodach kocich...
) i to co teraz tam jest, to jest "bieżące" futro.

Wszyscy mają większe coopale, ale to dobrze, bo wymiata im wszystko z jelit. Jest to szczególnie ważne dla Vespera. Mam wrażenie, że po tygodniu jedzenia tej karmy, nareszcie pozbył się zalegającego filcu i to co teraz znajduje w coopalach (tak, tak, mam nowe hobby, troszkę ...mroczne..grzebię w odchodach kocich...

Hehehe...Katarzyna ja ostatnio przylapalam sie, ze chcialam zrobic zdjecie kupy Stefana dla Uty
Zeby mogla zobaczyc, ze sa naprawde gigantyczna, ale po chwili stwierdzilam, ze watpliwe by byla zainteresowana ogladaniem Stefanowych kupek 

Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Ufff a już myślałam, że tylko ja tak się wpatruje. Dokumentację fotograficzną już robiłam na potrzeby konsultacji weterynarza(musiałam tylko od razu kasować z telefonu bo jeszcze by się ktoś zdziwił). Zastanawiam się jak Wy to siemie(a raczej tego gluta) przemycacie, w jakich proporcjach itp- u mnie same z siebie nie chcą tego ruszyć.
Kizior jest po prostu przefantastyczny i taki bezproblemowy w transporcie:D
Ja dawałam 5 ml x3 tak ok. 30 minut przed posiłkiem. Zauważyłam, że pomagało. Robił twarde kupy raz dziennie. Stefan pił samoConwalie pisze:Ufff a już myślałam, że tylko ja tak się wpatruje. Dokumentację fotograficzną już robiłam na potrzeby konsultacji weterynarza(musiałam tylko od razu kasować z telefonu bo jeszcze by się ktoś zdziwił). Zastanawiam się jak Wy to siemie(a raczej tego gluta) przemycacie, w jakich proporcjach itp- u mnie same z siebie nie chcą tego ruszyć.

Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Morri pisze:ja fotografowałam gluty wysmarkiwane przez Chanel

Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010
Sonia 20.09.2014
Srebri, Edward - 2010
Bella ['] - 2010