jak się dokocić?
-
mirlo_blanco
- Kontakt:
Jestesmy po pierwszej nocy
jak narazie wszystko idzie w dobrym kierunku. I tak jak pisalam- Lucyfer musi sie pogodzic z utrata piedestalu. W tym zwiazku to Kociana gacie nosi
on sie gimnastykuje na wszystkie sposoby zeby zaczela sie z nim bawic, a ona z kolei patrzy sie na niego jak na podrzednego robaka
sykow coraz mniej i oby do przodu 
-
mirlo_blanco
- Kontakt:
jestem w szoku... łączenie zakończone, futra trzymają sztamę i uprawiają Wielką Pardubicką po całym mieszkaniu! Mizianki, kulanki i baranki na okrągło. Nawet bym nie pomyślała, że tak to się wszystko ułoży. A co do mojej kocianej...Problemy przeszły jak ręką odjął. Chodzi dumnie po mieszkaniu, futro wróciło do normy. Bawi się wszystkim co w łapy wpadnie. Chyba powinnam podziękować losowi za taki obrót spraw!
i oby nic się nie zmieniło, a było tylko lepiej 
Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą,
a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą.
Robert A. Heinlein
http://www.ezopoznan.pl/
-
mirlo_blanco
- Kontakt:
Świetne wiadomości. Takiego pozytywnego obrotu spraw pomimo dodatkowego stresu ze zmianą miejsca zamieszkania to tylko pozazdrościć. Czytałam posty i tak se myślałam, że napiszę uspokajająco, że u nas też pierwsze zabawy przebiegały z sykiem i warczeniem kotki a gruchaniem kocurka(panowie to jednak mają przekichane) a tu na końcu widzę, że po zawodach
Teraz nie pozostaje nic innego jak się wygodnie rozsiąść i obserwować jak kociambry wywalają chatę do góry nogami 
-
mirlo_blanco
- Kontakt:
marinella, poszły focie 
kat, to cud! tylko taki świecki
Conwalie, hahahha, dokładnie
dziś całą noc była Wielka Pardubicka, ale wolę to, niż jęki Kocianej
ja nadal nie mogę uwierzyć, że tak to się wszystko poukładało, a jeśli im się to utrzyma, to tylko skakać z radości.
W weeked będzie osiatkowany balkon, więc Futra będą się mogły plażować na kafelkach
kat, to cud! tylko taki świecki
Conwalie, hahahha, dokładnie
W weeked będzie osiatkowany balkon, więc Futra będą się mogły plażować na kafelkach
-
mirlo_blanco
- Kontakt:
-
mirlo_blanco
- Kontakt:
-
mirlo_blanco
- Kontakt: